Sziasztok!
Zita, jaj, de izgiiiii! Akkor azért a hétvégének drukkolok, ok?
Nálunk is para van kicsit, mert apa le kell hogy adja az ügyeleti beosztását, ugye azok éjjelek és 24 órák. Levi is vicces volt, mert csütörtökön mentünk be, aznap este lett volna egy ügyelet, arra elindult, mert azt mondták, menjen csak, nem lesz semmi. Mire beért a 2. ker.ből Csepelre, már hívhattam is vissza és aznap nem volt doki Csepelen....(
), másnap meg lett volna egy egész napos strand ügyelet, de arra sem ment.
Csak az a kérdés hogy éjjel hogyan jön haza mondjuk Csepelről?!
Igigig, mutasd majd meg a lurkószobát!
Andicsiga, jó hogy jöttél. Édes kicsi lány, szuper súlyban van. Én félek, kicsit nagyobbnak fogják mondani jövő kedden...
Kiskavics, olyan jól fogalmaztál az éjjelekkel kapcsolatban, hogy jót nevettem. Igen, az első 5-6 lépésnél én is elhülök, hogy a saját ükanyám is fürgébb lenne.
Te is mutass gyerekszoba képeket!
Mi még kiságyazunk, Levi nagyon ragaszkodik hozzá és ugye Ő 13 hós koráig éjjel átlag 5-6x kelt. Én meg élvezem azóta, hogy alhatok. Nem akarok járkáló gyereket még.
Bejárónő: most nagyon jól jönne....de így marad a 3xi nekifutás, ha porszívózni kellene....
Kicsit félve, de nekivágtam a mai napnak, mert ugye még hátravolt a nagy beszerzőkörút. Levi névnap, szülinap, tesóajándék....el sem tudom képzelni, hogy 3x hetesen mások hogyan oldják meg a városi közlekedést, hiszen kb. sehol sem lehet elmenni pipilni, ilyenkor meg már kb. a popóra kell ragasztani egy klotyeszt...
Mire hazaértünk, igencsak megviselt a dolog....
Szóval beautóztunk a 11.kerbe, megnézni a futóbicajt, csajok, ez szuper. Olyan alacsonyra lehet állítani az ülését, hogy Levi is simán megy vele. Na persze még gyakorolni kell, de leér a lába. Először volt egy kis nenenene, mint mindig, de a 3in1ben biciklivel ellentétben, mire bemutatkoztam a pasinak, Levit úgy kellett összeszedni, mert elviharzott. Aztán a lába közé fogta a bicajt és úgy kellett vinni a kocsiig vele, hogy közben azt hitték nyúzzuk.
Most eldugom, szerencsére gyorsan beültettem a nagyautó kormányához, neki most mindene a vezetés, mert nagyapjával mennek itt a belső utcákon (hurrá
) és itthon ugyan mondta hogy bicici, de remélem elfelejti. Mert ez lesz a tesóajándék, addig meg eldugjuk. Csak nélküle meg nem akartam megvenni, tanulva a múlt heti esetből, hogy rá sem akart ülni a kinézett bicajra.
Aztán irány a játékforrás, ami tényleg szuper kis hely. Olyan jó, hogy ilyen játékboltok is vannak. Persze Levi még kicsit kicsi hozzá, mert egyből a futóbicaj, meg a roller kellett neki, ahhoz meg kicsi a hely...de képzeljétek, minden játékból van kibontva, ki lehet próbálni, meg van egy picike szőnyeges babaszoba, ami el is zárható, ha több gyerekkel megy az ember. Sztem Levi is élvezte volna, csak már féldél volt és ugye egész délelőtt kocsiban ült, így kukac volt a popójában. De az eladók, ha nincs kérdés, akkor az éppen ott lévő gyerekekkel leülnek társasozni, bármit ki lehet próbálni, elmondják mit takar. Majdnem csak fa és logikai játékok vannak, plüssből meg süsü, kockás fülű, mazsola és tádé, vizipók, szóval a klasszikusok.
Én beleszerelmesedtem a boltba, mindenkinek ajánlom,aki fővárosi, sztem ősztől sokat megyünk majd, mert játszóház helyett is szuper!
Ja, és persze sikerült beszereznem a diavetítőt is végre! Juhúúúú!
Szóval minden megvan, holnap még megyek az ernyőkocsiért, fülészetre, de ez már régi ügy, pénteken meg melóhelyre még papírokat leadni és beszélni a pm-mel, aztán készen vagyok.
Már csak a nyaralás van hátra és szülhetünk is!
És apósom tud szerezni tesztpapírkát, fehérjére a magas vérnyomás miatt, azt is holnap hozzuk el.
Szóval végre egy sikeres nap, csak egy a bökkenő, még csak félkettő és nekem leesik a fejem. És este egyedül leszek. Szóval kis energiát dobhattok, mert ugye a kávéról is szigorúan le vagyok tiltva. Nem mintha ittam volna, az elmúlt 3 évben ha öt csészével ment le, de mostanában igencsak jól jönne.
Megyek felmosom a teraszt újfent és utána szuszó egy csöppet!
Na, jó kis regényt írtam.....