Sziasztok!
De örülök a szívhangos híreknek!!! Lányok, ez nagyon klassz!!
Én még hétfőig tűkön ülök.....ellenben hányok, nem kicsit.... Ez volt a kisfiammal is...és úgy tör rám, mint valami megállíthatatlan vulkán....bocsánat, ha ez a kelleténél eggyel több információ volt..
Én nem nagyon fedem fel a kilétem, mert fórumoztam az előző kicsimmel is, és ott volt egy betolakodó, akinek ki tudja mi célja volt... Azóta velük szerencsére zárt fórumon vagyunk együtt immár több, mint 3 éve...Nem bizalmatlankodom, csak nagyon rossz volt a tapasztalat....
Panndi, én is az EÁK-ban szültem VOLNA- de pont akkor újították fel, így a Szabolcsba kellett szülnöm, ami egy tragédia volt....egy héttel utána már be is zárták azt a kórházat, képzelhetitek micsoda állapotok voltak ott..... Ki a dokid??
NEkem Dr. Tidrenczel -s csak annyit mondhatok - ragaszkodom hozzá!!
Na nála nem 4 ezer a magánrendelés. kicsit több! De a szülésre nem kér pénzt...szerintem ez etikátlan! Az hogy ad az ember az más kérdés. De kérni?????
Ahogy olvasom, én vagyok itt korban a rangidős.....33....
De az összes barátnőm csak tőlem idősebben szült először...szóljon ez mentségemre. NEkem is a pár-találással volt a késés indokolva. Aztán vele pedig egzisztenciát építettünk ki, hogy rendben legyünk mire jön a baba...
Én Femibiont szedek - abban emelt mennyiségű folsav van. szerintem az első 3-4 hónapban érdemes vitamint szedni, utána csak 2 naponta vagy 3.... Bár én nem szövegelek, nekem sikerült egy 23 kilót felkapnom az első gyerekkel is....hmm.
MIndenkinek sok puszi, jövő héten, ha voltam dokinál jövök!
Ja, én is a Flór F-be tartoznék, és azt hallottam egy gyógyszercégnél dolgozó - így a kórházakba bejáratos barátnőmtől, hogy a FLór F. kórház szülészete országosan kiváló hírű!!! Én csak azért nem megyek már oda, mert a dokimhoz ragaszkodom....
Sziasztok!