Sziasztok! kedves bp-i ikresek! Gondban vagyok, mert a dokim, akinél az előzőket szültem, már nem vezet szülést. most augusztusra várok ikreket, és olyan dokit keresnék, aki alkalmasint hagy szülni, s csak akkor folyamodik császárhoz, ha elengedhetetlen. Sajnos egyre gyakrabban minden ok nélkül császároznak, főként ikreknél, sokszor még a szülés megindulását sem várják meg, ha eljut a 37. hétig, kikapják őket. Én az ikreimet 39.héten szültem, normál úton. Persze elfogadom, és jó a császár, ha kell, csak azt hiszem nem mindegy ki mondja, hogy kell. Ezenkívül az is érdekelne, hogy titeket befektettek-e, ha igen, milyen okkal, mert most az a protokoll, h ikreseket mindenképp befektetik. ezt én múltkor, dokimnak hála, szintén megúsztam!
egyelőre minden megoldás érdekel. Én É-Budán lakom, nyilván jó, ha közel van, de azlért ez nem perdöntő. Köszi:Claire
Más. Köszönöm a drukkolást, jó lett a magzatvizesem, így afp-t nem is csináltak!
ami a felszívódást, és egyebeket illeti:
nakam anno az előző párosnál azt mondták, hogy akár 16.hétig felszívódhat az egyik, de az ritka, és ha szépen egyformák az UH-kon, akkor egyre jobb az esély.
Nekem a kettő mellé születtek az ikrek,, 5 és 3 évesek voltak akkor a nagyook. nem áltatlak, húzós volt, de nem volt rossz. Te már gykorlott anya vagy, sztem könnyebb, mint elsőre ikreket szülni és nevelni. rutinosabb vagy és lazább!
Ami a kihordásukat illeti, próbáld meg elengedni a rémsztorikat a füled mellett. ki lehet hordani, meg lehet szülni. Bíztasd magatokat, h veletek minden rendben lesz! hízás és pocak:Az előzővel milyen voltál? Nekem igazán nem volt sokkal nagyobb az ikrekkel, hízni sem híztam többet. Szerintem most jobban hízom, de még nem látja , aki nem ismer, sőt, közülük sem mindenki, pedig betöltöttem a 20. hetet. Én is viszonylag magas vagyok, és szeretnek fölfelé terjeszkedni
Remélem kicsit megnyugtattalak: Claire