Nyuszika,
lehet akkor én is csak egy kis sima multivitamint kezdek el szedni.
Meg persze a folsavat és mivel jön a tél a C vitamint nagy mennyiségben.
Akkor én is írnék pár szót a gyerekeimről.
Bazsi 10 és fél éves és a kamaszkor küszöbén áll. Kezd egyre inkább kezelhetetlen lenni, próbálgatja a határokat hogy meddig mehet el velem szemben. Minden naposak a viták. Jó eszü gyerek, de lusta és állandóan mellette kell ülnöm, hogy tanuljon.
4-5-ös tanuló, kivéve a matekot, az sajna csak 3-as.
Amúgy egy nagyon érzékeny lelkű, könnyen megbántódós típus, az iskolában egy kis angyalka, itthon meg kibújik az ördög belőle. Könnyen sérül.Imád az anyuci ölébe bújni még ilyen nagy ló létére is.
Danika 9 lesz jövő hónapban. Na ő az a tipikus elkényeztetett gyerek. Sokáig ő volt a kicsi, sokat lett ajnározva, szeretgetve és több mindent megengedtünk neki mint Bazsinak.
Nagyon hisztis, még ennyi idősen is, viszont kitűnő tanuló, mellette gitározik, néptáncol, focizik, most saját maga íratkozott be hittanra. Minden érdekli és mindent bevállal. Rengeteg az energiája. És ő is nagyon anyás, csakúgy mint a bátyja sokat ölelget és puszilgat és eljátsza a kisbabát.
Barbika egy kis tündérke. Végre lány a fiúk után. Apa szeme fénye, és ezt érzi is és nagyon apás. Engem is szeret, de ha itthon van au apja akkor én le vagyok tojva.
Kb 10 fiú veszett el benne és nagyon tanulékony, főleg a hülyeségeket lesi el a srácoktól.
Rengeteget beszél, már mondatokat is mond, nagyon fejlett kislány. Valszeg ez a 2 nagy tesó hatása.