Új privát üzeneted érkezett!

A beágyazódás már rég megkelett ,hogy történjen ma vagyok pé után már a 14. napon és holnap kelett volna tesztelni. Órára pontosan tudom mikor volt a pé. mert hormon kezelést kapok és uh-ra járok tüszőrepesztő szurit is kapok. Szóval ez nem lehet! Már a derekam is fáj! :cry:
grácus

Jaj tényleg az a 12.napon történik.Tesztet azt eddig nem is csináltál?
Hát így meg érthető,hogy pontosan tudod mikor volt pé-d.
Úgy sajnálom :cry:

Kép
anyci

Csináltam tegnap előtt is meg tegnap is de mindt a 2 negatív lett :cry:

Kép
grácus

Jaj istenem ez annyira igazságtalan :cry:

Kép
anyci

:cry: Köszi

Neked viszont drukkolok holnap reggelre?? Úgye!

Kép
grácus

Nagy ölelést küldök neked és simit a lelkednek :!: :!: :!: :(

Köszönöm kedves,igen holnap pipilek egy tesztet :wink: Aztán ki tudja lehet csatlakozom hozzád :shock:

Kép
anyci

Drukkolok nagyon, hogy neked össze jöjjön!

Á én feladom a vonalzót az istenért sem akkar bejönni! :x

Kép
grácus

Köszi :D

A HTML ki van kapcsolva?Próbáld meg még egyszer :roll:

Kép
anyci

Igen ki van kapcsolva, a HTML vagy a phpBB kód kell???

Kép
grácus

Hú ez most jó kérdés volt :shock: Próbáld meg azzal :roll:

Kép
anyci

Sikerült! Végre már épp fel akkartam adni!! :D :D :D :D

Kép
grácus

SZUPER!!!!Ügyi vagy :D Nagyon szép :D Ti vagytok a képen a pároddal?De szép neved van :shock:

Kép
anyci

Most megyek kicsit pihenek!
További szép napot! És drukkolok!

Kép
grácus

Fent vagy iwiw-en?

Kép
anyci

Pihizz csak :D Szia és neked is további szép napot :D
Majd holnap jelentem mi van :D A drukkot meg köszönöm!

Kép
anyci

Igen mi vagyunk a képen! :D Köszönöm szépen elég ritka név! :roll:

Kép
grácus

Igen fent vagyok! Küldök privit a nevemel! Ha akarsz be is jelölhetsz! :wink:

Kép
grácus

Ritka és szép név :D Várom a privit és akkor be is jelöllek :D

Kép
anyci

Grácus,be is jelöltelek :D Nagyon helyes kis csaj vagy te :D

Na most megyek mert van egy csomó dolgom!

Kép
anyci

Iner! Szeretettel gratulálok én is! :) Drukkoltam, csak nem voltunk itthon pénteken.

Anyci, üdv itt, drukkolok neked! Majd hozd a híreket!

Grácus, sajnálom! Remélem, mostmár hamar megfogan a kis élet benned!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok új vagyok itt volt két halvány pozi tesztem.Végre azt sajna nem tudom még hány hetes vagyok.
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Grácus nagyon sajnálom...remélem nem sokára nálatok összejön a bébi...

Köszönöm a gratulációkat...csak még azért félek picit mert még nagyon apró a "baba"..de remélem nem lesz semmi baj vele....

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, jajjj, nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!! Nagyon izgultam, hogy mi van veled! Mikor mész dokihoz?

Grácus, nagyon sajnálom, de szerintem, ha ennyire szépen kézben van tartva ez a dolog, akkor nem kell sokáig várnod! jaja, még 4 hét múlva is május! Nagyon szorítok, hogy itt köss majd ki!

Anyci, neked holnap reggelre ezerrel mennek a drukkok, majd jelentkezz feltétlen!

Timi, jaj de jó, neked is nagyon sok szeretettel gratulálok, tényleg lúdbőrözöm én is!!

Csajok, szóljatok ám, hogyha már úgy érzitek, hogy nyugodtan lekophatunk vissza a 2009- májusiba! Nem sértődünk meg! Csak annyira szeretnénk, ha
1. nektek is olyan jó csapatotok lenne, mint a mienk
2. úgy éreznétek, hogy bármikor fordulhattok hozzánk
3. látnátok, hogy mennyire szorítunk értetek!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

szofinak igaza van.. szoljatok ha sokak vagyunk :oops: de orulunk nektek nagyon!!! :roll:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Nehogy elmenjetek innen...én kifejezetten örülök annak, hogy Ti is itt vagytok..hiszen Ti adtok tanácsot nekünk...Ti nyugtattok meg minket ha mindenen parázunk (én sokat szoktam parázni :lol: ) ...
Nekem nagyon sokat segítetek azzal, hogy itt vagytok és láthatatlanba is de drukkoltok nekünk...

Remélem más is így érzi!

Köszönjük :lol:

Iner

iner

Szofi!

Azt terveztem, hogy csütörtökön megyek majd dokihoz...megbeszélem vele, hogy csináltasson toxoplazmozis szűrést is, mert egy kutyával és egy vadászgörénnyel élünk együtt és kicsit félek, bár azt olvastam, hogy semmivel sem jelentenek nagyobb veszélyt, mint egy mosatlan gyümölcs vagy egy nem jól átsütött húst megenni...
De azért aggódom és parázok ( :lol: ) :roll: :roll: :cry:
Remélem rendben lesz minden....

pussz

Iner

iner

Iner, nálunk is hemzsegtek/nek a paramamik, ezt azért írhatom gúny nélkül, mert én is közéjük tartozom, de már sokat fejlődtem! :lol:

A toxoplazmózist feltétlen csináltasd meg, de nem lesz semmi, ha már így a legelején odafigyelsz, és tudatában vagy a helyzetnek.
Nekünk is van cicás mamink, nem volt a cicában toxo, és neki sem lett semmi baja. Szóval nyugi, de nagyon jó, hogy elővigyázatos vagy!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy szurkoltok,de lehet most nem jött be,mert se kép se hang :(

Kép
anyci

Anyci sajnálom :(

Kép
grácus

Grácus köszi :( Még igaz várok csütörtökig,de ha most nega akkor ez már nem lesz pozi később :( Mindegy majd a következőben :wink:

Kép
anyci

Anyci

Visszaigazoltam elfelejtetem írni :oops:

Te is helyes vagy :lol:

Kép
grácus

Sziasztok,

Most talaltam ra a topikra es nagy orommel. En tegnap teszteltem pozitivat bar mar ot napot kesett a mensim csak nem mertem hamarabb tesztelni.nagyon boldog vagyok/vagyunk a parommal mert februarban volt egy kis nogyogyaszati mutetem es nem tudtam mikorra all helyre a szervezetem. Szoval beszeltem a dokimmal hetfon ugy nez ki mar biztosabbat is tudok.
Gratulalok mindenkinek akinek szinten + tesztje lett es kitartast a tobbieknek is. Meg szerencse hogy azert a probalkozas nem egy rossz dolog. :lol:
tide33

Üdv Tide!

Gratulálok a pozitív teszthez!

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

koszonom szepen
tide33

Sziasztok!

Grácus,nincs semmi gond,köszi :D :oops:

Üdv Tide!GRATULÁLOK!!!!! :lol:

Kép
anyci

Gracus nekem sem sikerul a vonalzot beilleszteni te mit csinaltal hogy vegre ossze jott? nekem is azt irta hogy a HTML ki van kapcsolva viszont en a BB codot vagtam ki a web laprol ahol csinaltam a vonalzot. Ha esetleg valaki tud segiteni koszonom elore is.

Anyci koszonom a gratulaciot es az udvozlest!

Kép
tide33

Oh. Ne nevessetek ki de ugy latom mar sikerult. Hat ez a szamitogep... :P

Kép
tide33

tide, gratulalok!!! :wink:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Én is 2009 májusból vok!Gratulálok mindenkinek akinek + a teszt!
Iner,én május 1-én szültem! :)
Anyci,még lehet + a teszt!Nekem anno szeptember 4én - volt,szeptember 9-én meg már +!!!Még van remény!!Látod nekem is ott van Hanna!!
Grácus fel a fejjel,még a következővel is lehetsz májusi!Drukkolok hogy sikerüljön Neked is!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Sziasztok!Ma voltam orvosnál és elküldött uh-ra.A doki szerint 8 hetes lehetek a ciklus szerint.Az uh viszont mégcsak egy 2mm-es felritkulást látott és 11 mm a méhfal.Szerintetek ez jó?Az orvos azt mondta hogy bizti még kicsike a baba és ezért nem látszik.Ma viszont nem reggeli teszt azonnal kimutatta a babut.Erősödik ugy látszik. :lol:
[quote]< írta:/div>
gtimi83
Győr

Sziasztok!

frankoneanita!
Hát lehet, hogy én is május 1-jén szülök majd, legalábbis a kalkulátorok szerint...aztán majd kiderül...

gtimi83!
Már én is nagyon várom, hogy uh-ra menjek...remélem szerdán sor kerül rá! Biztos minden okés a babával, különben tuti mondta volna a dokid! ... én beszélek...én is mindenen stresszelek... :roll:

pussz mindekinek

Iner

iner

Tide, gratulaaaaa!!!

Timi, hát anno első felindulásomban én is elrohantam a dokihoz, aki nem látott semmit. Visszamentem 2 hét múlva, és akkor már szívhang is volt! :D

Iner, ne stresszelj, mert árt a babának és a szépségnek!

Puszi nektek, veletek vagyunk!!! Remélem még lesznek jó sokan!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Sziasztok!

Gratulálok én is az újabb + tesztekhez!!! Isten hozta az újonnan csatlakozókat! Tide, Timi, vigyázzatok a pici életekre! :)

Orvosi vizsgálatokról beszámolókat várunk! :wink:

Sajnálom a negativitásokat, de ha most nem is, nagyon szorítunk, hogy hamarosan lakozást vegyen vki nálatok is!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

Koszi mindenkinek az uj gratulaciokat. Gtimi szerintem is minden ok a babokaddal legkozelebb mar biztos jbban mutatja magat.
En mar alig varom hogy jovo het legyen hogy mehessek a dokimhoz. Hetfon hivom es talan sikerul is bejutnom meg az nap.
amugy ti hogy erzitek magatokat? En kicsit emelygosen szinte egesz nap. De meg kell mondjam hogy soha nem orultem meg ennyire egy rosszulletnek. Tegnap meg 1 orakor ugy elaludtam hogy alig akartam felkellni. De este nyolckor mar megint csukodott le a szemem. :) Hat igen... Remelem ti is jol vagytok es elvezitek ezeket a valtozasokat.
puszi
Tide

Kép
tide33

Tide!Nekem csak a mell bimbóm fáj.Eddig voltak hasi görcsök de most nincs.Ma aludtam reggel negyed tizig aztán elősször ma aludtam du negyed egytől fél 5ig.Mostanában nem esett semmi ilyen jól mint ez a szundika.Nincs sürü pisi farkasétvágy eleinte nagyon szomjas voltam de már az sincs.Most is ásittozom.Vigyi magatokra.Pusza
Amugy hány hetes vagy?
gtimi83
Győr

Timi Farkasetvagy nalam sincs sott az ellenkezoje. igazabol semmi nem esik jol. ha eszem azert vagyok rosszul ha nem azert. szurkalo fajdalmam nekem is volt de mostanaban mar nincs. Viszont a mellemen nem erzek semmit. (csak no a parom szerint) Meg nem tudom hany hetes vagyok egy kalkulator 4 het 5 napot mondott de majd hetfon (remelem) megyek a dokimhoz de a jovo heten biztos. Mikor beszeltem vele telefonon azt mondta varjunk meg egy hetet hogy tobbet lasson. Hat en varok...
Orulok hogy tudtal pihizni egy kicsit vigyazz magadra.
Meg egy kerdes talan a tavalyi kismamakhoz. Mit mondotok sportolassal kapcsolatban? en hetente 3-4 alkalommal jarok eddzeni bar most nem merek sokat csinalni nehogy artson viszont nem szeretnem abbahagyni az eddzest sem. Valami tanacs? elore is koszi sziasztok
Tide

Kép
tide33

Képzeljétek csináltam ma is egy tesztet estefelé és az is szépen kijött azzonnal + :lol:
gtimi83
Győr

Timi de aranyos vagy tan ketsegeid voltak hogy ismet teszteltel?

Kép
tide33

Sziasztok,
Üdv Mindenkinek, még új vagyok itt, és remélhetőleg 2010. május elején már anyukaként:) Mindenkinek gratula, aki már biztos a dologban :)
Az én kis rövid történetem: sok éve vagyunk együtt a párommal, és sajnos nála vannak gondok. Emiatt más módot kellett találni, ami lelkileg nagyon megviselt, és sok-sok idő után jött a nagy döntés: belevágunk. Ezért felkerestem a Dévai intézetet, ahol az első inszem sikertelen volt (ezt Dévai doki csinálta), de a második esetében már a 36. napnál járok (ez Vass doki "műve"). Már 3 pozitív tesztem van, a legutolsó mai:) A jövő héten megyek uh-ra, akkor már 6. hetesen, remélem, már kis szívhangot is hallunk:)

Szóval Mindenkinek sok-sok örömteli és könnyű terhességet az elkövetkezendő időre:) és akinek még nem biztos, annak kitartást kívánok:)
mandula11

Szia Mandula
Udv itt koztunk es neked is gratulalok a pozitiv teszthez. Varom a beszamolot az ultrahangrol. :)
Puszi
Tide

Kép
tide33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?