Sziasztok!
Vagyok én is, csak ma anyuéknál voltunk egész nap, nemrég értünk haza Marcussal.
Nonóka, nem is tudtam ezt a pajzsmirigy-problémát. Még jó, hogy kiderült, és vigyázz magatokra!!!
Afra, tessék pihenni!!! Főleg az elején nagyon fontos!!! Főleg, ha ilyeneket érzel, eldobni mindent, és bedőlni a tévé elé vagy az ágyba!
Editke, örülj, ha nincsenek tünetek. Nekem Marcival szerencsére alig volt, és ép, egészséges (kicsit rossz...) fiam van
Vivi!!! Tessék már megcsinálni azt a tesztet. Itt hagysz minket a bizonytalanságban???
Nonó, én aludnék, de egy majdnem egy éves mellett nem akkor alszom, amikor szeretnék
De ha ő alszik, én is megpróbálok
Uxi, én az Istvánban fogok szülni. A kórház tényleg nem egy nagy szám, és valóban átjáróház (de legalább ágyban lehetek a látogatások alatt, ami nagy segítség...). És az én dokimra (doktornőre) is sokat kell várni, ha a délutáni rendelésre megyek. A délelőtti pörgősebb szokott lenni. Jövő héten a délelőttire megyek, remélem még mindig pörgős
A doktornő ilyenkor inkább visszarendel 2 héttel későbbre, mert ha gáz van, akkor sincs elkésve még semmi
Kívánósság? Ne is mondjátok. Csütörtök óta meggyes sütit ennék. De nem piskótát, hanem olyasmit, mint mondjuk a rétes, ami dugig van a savanykás meggyel
Marcival a Sprite-ért voltam bezsongva. Most jobban odafigyelek arra, hogy mit eszem-iszom, és tea vagy ásványvíz folyik le az esetek 95%-ában
Gyöngyi! Üdv közöttünk! Hányingerre nekem a NAGYON cukros teát javasolták, és hát nekem be is vált. De tényleg nagyon édes legyen!
Hédi! Hogy áll a táblázat? Vizsga után várható?