Szia Nóna!
Gratulálok, üdv köztünk! Jól tetted, hogy jöttél és nagyon fogok szorítani ma délelőttre!
Aztán írd ám meg, hogy mit mondott a doki és hogy most mennyi idős várandós vagy!
Milyen jó, akkor lehet szerdán és csütörtökön is szorítani valakinek!
Köszi Mustyi, hogy leírtad.
Szerintem nálunk nem lesz húzós, mert a lányom teljesen lefoglalja a fiamat. Alig várja, hogy suliból hazaérjen, ahogy belép az ajtón, már szaladnak egymás felé. Eteti, itatja, gondozza a kicsit, imád játszani Vele, tanítgatja, mesél Neki este az ágyban, olvas napközben, együtt színeznek, szaladgálnak a kertben. Nekem szó szerint semmi dolgom nincs, majdnem olyan mintha nem is lenne gyerekem.
Kivéve mikor hajba kapnak, mert a Kicsi nagyon szeret rámászni a Nagy fejére és akkor van sivalkodás.
Most is együtt néznek mesét, aztán megyünk ki a kertbe játszani, addig én olvasok vagy gondozom a kiskertem, még nem tudom.
Tehát mindenre van időm, mivel Ők nagyon szeretnek együtt lenni.
A felelősségről: nem érzem nagyobbnak a felelősséget mióta kettő van, mintha egy lenne. Ugyanolyan felelősség egy gyereket felnevelni mint kettőt, gondolom a 3-nál sincs másképp. A felelősség nem lesz nagyobb, csak többfelé jut belőle ugyanannyi. Majd ha megszületik a két lurkód, majd meglátod!
Én inkább attól félek, hogy majd ha megszületik a 3. gyerek és eltelik 2-3 év, akkor megborul az egyensúly. De azt mondják ettől sem kell félni, mert akkor a lányom már 14 év körül lesz, nem lesz már a játszós korszakban, a középső meg majd eljátszik a legkisebbel. Ebben is van igazság.
Valamint a figyelem megosztásnál kell toppon lenni, nehogy bármelyik elhanyagolva érezze magát.
Szerencsére nem egyedül kell majd megbírkóznom a nagy feladattal, apa itthon nagyon szeret játszani Velük.