sziasztok
Magika
én benne vagyok csak egy kérésem van,ne Lacházán sétáljunk
Levinek megigértem a Ráckevei Dunaparti sétát.oda busszal simán eltudunk menni.csak várom a jobb időt
Katicát sajnálom
nálunk én lettem beteg reggelre,remélem fiuk nem kapják el,bár ez szerintem lehetetlen
voltunk nyitás másnapján a Haraszti tescoba.nekem kicsit csalódás volt mert elég kicsi. ja és volt Haraszti barátom. H.Norbert. most kb.29éves
Nono a mostani éjszakánk igy telt:
elég elviselhető volt bár,fél2-fél3ig fent volt.nem adtam neki semmit még teát,vízet se.nyöszörgöt de nem sirt.ez időben volt csendben is de hallottam,hogy fent van.negyed3kor kezdet sirogatni de csak cumit dugdostam és egyszer cak csend lett.kiosontam.bementem Levihez mert ő meg leesett az ágyról.lefeküdtem és fél5kor keltet Tofi.adtam neki kis teát és fél7ig aludtunk.akkor evett és negyed9kor keltünk.közben Levi bebujt mellém de nem nagyon emlékszem mikor
na ez elég jó éjszakának mondható nálunk.nekem szokatlan mert hát Levim 2,5hós korától átaludta az éjszakát.akkor Szonja jól kifárasztot téged
a második gyereket az ember már könnyebben hagyja sirni is és ha kell másra is.legalább is én ezt vettem észre
tegnap sétáltunk egy nagyot tök jó volt.Levinek eljöt az a korszak,hogy kérdez mindent.ez mi?az mi?miért olyan?annyira édes
amit tud azt is megkérdezi,hogy mi az és miért olyan
ma viszont elég nyomot az idő.de azért lehet sétálunk majd.
nálunk most a felállással az a gond,hogy már mindenhol feláll,kapaszkodva lépeget viszont a leülés 10ből ha 1x sikerül a többi hanyat esés
ma tanitottuk Levivel,hogy hogy üljön le.nem tanul a gyerek