Új privát üzeneted érkezett!

nem vagy vicces sertéske

menj te is anyádba.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ÉS EGY IGAZÁN ODAILLŐ LAPTETŐ A GYŐZTESNEK!

ha megkapta, hagy vigye. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Ugye-ugye, mondtam én, hogy minden hülye szabadlábon kóricál :lol: :lol:

van, aki épp sonkalábán fürödni döcög, van, aki laptetűre hajt :lol:
dagadtdisznóárulkodójúdás

hagyjál már engem békén Te is Te Dékánok Dagadéka.

Kép
Kép

mpatr

megvan nekem a saját bajom nélküled is: az építkezés, a pénzügyi válság miatti szívás és azt még nem is mondom,. hogy Norton tegnap este óta olyan furcsákat pukizik. Iszonyat a szaga és olyan lilás köd veszi körül időnként a gyereket.
Az elején még azt hittem, hogy kinyílt a harmadik szemem, de most már kezdek megijedni. Azt hiszem, délután elviszem orvoshoz. :?

Kép
Kép

mpatr

sziasztok lányok :D
dédé, örülök ha tetszett a szám, én is nagyon csípem ezt a kis sovánka buzi gyereket, iszonyat cuki. :D

mpatr! jó hogy mégis jöttél! pszichiátriás sztori :shock: :shock: :shock: még jó, hogy van tejed :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: te, de ugye nem miattam, vagy jaj, mégis?.... :oops: :oops: :oops: :oops: ha rosszkedvű vagy, beszélj róla, mi meghallgatunk és segítünk ha tudunk! Kép
hihi

Nem is tudom, hihi, Te csak az utolsó csepp voltál.
Azért a tegnapi megjelenésed előtt gondolkozhattál volna.

Kép
Kép

mpatr

dehát mit tettem??? KépKépKép
nekem csak rosszul esett, hogy az a mini nevű lány azt írta amit, hát miért ír ilyeneket? nem is ismer. :( :( :( :( :( :( nem is értettem amiket te írtál, jó, a férjem az Ottó mindig mondja, hogy buta vagyok, lehet azért. :cry: :cry: :cry: :cry:
hihi

ja, biztos azért.

Kép
Kép

mpatr

igen, sokszor mondták már. :( :( :( :( sajnálom is nagyon, de sokszor nem értem ami történik. :oops: :oops: :oops: most se... elmagyarázod? vagy megvívunk amiért finoman lebutáztál?! Kép KépKépKép
hihi

[quote="hihi"] írta:hihivagy megvívunk amiért finoman lebutáztál?!

a megvívunkot meghívunk-nak olvastam.... :oops: :oops: :roll:
megyek vissza a hangyászhoz, hátha még van délutáni rendelése

Kép
Kép

mpatr

és van neki? komolyan mész megint? :o :o :o jaj, úgy sajnálom, hogy mi nem tudunk segíteni... :( :( :( :(
hihi

Sziasztok, látom, senki nem reagált a kérdésemre.
:( :oops:

Látom, ez egy elég vicces topik. AZ jó, ha az ember nem veszíti el a humorérzékét ezekben a nehéz időkben (válság,stb).
Ma amúgy nekem is nehéz napom volt, mert Émikééknél ovis mikulásünnepéj volt, és Guzmót nem tudtam a nagymamikra bízni, és el kellett vinnem magammal. Szerencsére nagyon rendesen viselkedett, nem sírt, szerintem nagyon lekötötte a műsor, meg a télapó nagy fehér szakála.

Csajok, tényleg nagyon viccesek vagytok, de ugye azért van olya közöttetek, eki tényleg akar hízni? Jó volna kicserélni a tapasztalatokat. Nekem a sováyságom miatt már dokihoz is volt időpontom, de féltem elmenni.
:oops: :oops:

Kép
Kép
lolkabolha

Sziasztok!

Olvasgattalak Benneteket és egy kis hezitálás után úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzátok, ha lehet.

Nagyon tetszik, hogy ilyen mókás csapat vagytok és hogy itt mindenki őszinte lehet a másikkal, mint pl mpatr és hogy a vicc mellett komoly dolgokról is szó esik (problémák, konlfiktusok). Itt csak nagyon halkan szeretném megjegyezni - a komoly dolgok kapcsán -, hogy az ünnepély szót nem j-vel, hanem ly-nal írják. De szóljatok, ha a továbbiakban nem szeretnétek, ha kijavítanálak Benneteket, mert emiatt már egy másik topikból volt egy kis problémám...

Igyekszem mindenkinek a nevét memorizálni, csak kár, hogy nincs több kép, mert a vizuális memóriám segítségével gyorsabban meg tudnám tanulni az emberek nevét. (Én még nem merek feltenni most képet, csak majd ha befogadtok... ráadásul még azt se tudom, hogy a kisfiam vonalzóját hogy kell megcsinálni...tud valaki segíteni nekem ebben?)

Egyébként, remélem, hogy hamarosan megoldódik mindenkinek a problémája. Annak is, aki hízni akar, meg annak is, aki fogyni. Én az előbbiek táborát gyarapítom. Képzeljétek, 170 centi vagyok és 54 kiló. Valaki írta - bocs :oops: , nem melékszem, de mindjárt visszakeresem -, hogy első babás lévén a sok stressz miatt fogyott sokat. Hát, valahogy ez van velem is... És akármennyit eszem, nem sikerül híznom, pedig tényleg szeretnék. El sem tudom gondolni, hogy lehet, hogy van, aki szülés után nem fogy vissza? Hiszen tényleeg annyi stressz éri ilyenkor az embert. :cry:

De hogy vidámabb dolgokról is legyen szó, képzeljétek, múlt héten voltunk a férjemmel házas hittanon. Nagyon szuper volt...

Bocs, most mennem kell a kicsi fiamhoz, majd igyekszem vissza, amint tudok.
Vendég

Sziasztok lányok, soványak és dagadtak!

lolkabolka: tök jó a nicked, honnan jött?

mpatr: mi ez a nagy depizés?

000: mi ez a sok nulla? miért nem inkább 007? :wink: 54 kg, nem is kevés ne izélj már, nekem a 170-hez a versenysúlyom 50! Hú, házashittan, frankó lehet, na olyanon még nem voltam. Pláne, hogy házas sem vagyok 8) Kép
nyugodtan javítgass, minket nem zavar! Én is írok néha nagy nagy és mégnagyobb hülyeséget!!!!!!
playgirl

démongirlnek találtam egy király szmájlit: Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Júdást, a topikindítót kérdezném, miért írtad hogy szabad a márciusiak fikázása???? Meg ilyenek? Valamiről lemaradtam??? :cry:
playgirl

lolkabolha, milyen kérdésedre nem válaszolt senki? :shock: :shock: :shock:

mpatr, mi volt a pszichiáternél? (aggódó szmájli)

triplanulla (hívhatlak nullusnak?), üdv itt!!! :D :D :D döbbenetes, hogy milyen népszerű lett ez a topik!! :D :D :D persze nem csoda, hiszen mi mind vicces, vonzó személyiségek vagyunk, úgyhogy nem értek egyet a mini nevű lánnyal, és a tények engem igazolnak! 8) szóval én is hízni akarok nullus, majd cserélünk tippeket!! engem ne nagyon javíts ki kérlek, nem szeretem az ilyesmit, nem csoda, ha voltak már ebből problémáid... :roll: :roll: :roll: :roll:

playgirl, én meg neked találtam egy király szmájlit Kép Kép Kép :D :D :D
hihi

Sziasztok!

Júj, de jó hogy ilíen sokan lettünk....

Mpatr...
szerintem kicsit vissza kellene venned magadból, ugyanis ha zavar, hogy más is ír ide, akkor miért nem zárt tpicot csináltál???Na mindegy..remélem segített az a pszichiáter....
:o :o :o

lolkabolha!
Szerintem ne félj orvoshoz fordulni..én már voltam, de sajnos csak annyit mondtak, hogy kevesebbet stresszeljek....nehéz..nehéz...
:( :( :(

SziaOOOO!

Lehet, hogy nem nulla, hanem O..a neved..nem?????
Nyugodtan javítgasd a hibáinkat, így legalább tanulhatunk egymástól...
Mesélj erről a házas hittanról....talán ha mi is jártunk volna, nem hagyott volna el a férjem...

playgirl!Ezt én sem értettem....

Mi ma nagyot sétáltunk Jázival, persze csak amíg el nem eredt az eső.... :cry: :cry: :cry: Lassan fördetéshez készülünk..próbálok mindent nagyon pontosan betartani, nehogy kicsi Jázim megzavarodjon a napirendjét illetően....
anorexika

na még tudok kicsit lenni, pedig már kéne mennem Mirit pancsiztatni!Ez a cicirázós szmájli, jajjjjjj azok a régi szép idők! Kép

anorexika, a te kislányodnak is milyen szép neve van! Hagyjad szegény mpatr-t, lehet tényleg odavan, de én tényleg nem értem mi borította így ki :cry:
playgirl

hihi!

Mit szólt az Ottó, mikor megtudta,hogy hármas ikereket vársz???

Szerintem , ha én szültem volna, akkor már meghaltam volna végelgyengülésben.... :shock: :shock: :shock: :shock:
anorexika

oké-oké playgirl, nem bántani akartam, de miért ránk ideges???Mi nem bosszantottuk fel semmivel.... :shock: :shock: :shock:
anorexika

Na, megpróbáltam Jázimnak vonalzót csinálni...kipróbálom..
anorexika

Na még 1x...

Kép
anorexika

Úgy érzem, lányok, hogy Ti nem vesztek komolyan engem... Majd egy másik névvel és másik történettel jelentkezem valamikor máskor... Jó volt veletek, köszi, hogy befogadtatok!
Vendég

[quote="Anonymous"] írta:Anonymousgy érzem, lányok, hogy Ti nem vesztek komolyan engem... Majd egy másik névvel és másik történettel jelentkezem valamikor máskor... Jó volt veletek, köszi, hogy befogadtatok!

Te kivagy????ÓÓÓÓÓ mi komolyan vettünk mindenkit!!!!Nem értem..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
anorexika

SZia anorexika: de szép a vonalzód! Na majd én is gyártok, de most mennem kéne.

Húúú, triplanulla törölte magát? Miért????????????????? Most komolyan! Nem értek én semmit, mi nem bántottunk senkit. Kép
playgirl

Óh, tényleg oooo volt...jaj, de ki bántott meg?Talán hihi, mert azt kérte, hogy őt ne javítgassa ki....szegény....

Kép
anorexika

nullus :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nem tudom mire vélni a távozásod, de te tudod... talán túl komolyan vetted magad?... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
és hidd el, mi is komolyan vettünk téged, legalább annyira, mint egymást, vagy ezt az egész nagyon fontos topikot...KépKépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hihi 2008.12.04 20:26-kor.
hihi

anorexika! nagyon szép a vonalzód!! :D nekem is kellene csinálnom erzsébetnek, szilviának és szimónának... :roll: :roll: :roll: de lusta és béna vagyok hozzá. :oops: :oops: :oops: :oops: majd talán egyszer. démongirlel mi van? hol vagy dé? hiányzol nekünk!
hihi

Nulla! Gyere vissza!! Léccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Végre volt itt egy komoly, felelősségteljes hozzászóló!
És Nika meg Patr (druszám) meg Lolkabolha, legalább Ti el ne vesszetek!!
Ne sértődjetek mán meg mindig mindenen, az istenért!!
Ez is ilyen törlős topik lesz???
Pedig azért hoztuk létre, hogy itt igazi barátokra lelhessünk és végre tabuk nélkül lehessen a súlyproblémáinkat megvitatni. :( :(

Jaj, nem is meséltem még, volt anno egy mesekönyvem, "Nullácska a tengeren". Az volt a kedvencem.

Kép
Kép

mpatr

Itt vagyok, csak ép fektettem a gyerekeket. Sajnos egyelőre egy szobában alszanak, és Guzmó nem hajlandó elaludni addig, ameddig a nővére ébren van. Kicsit nehéz így. Az uram meg csak este 10-kor ér haza a munkából.

Kérdeztétek, honnan a nevem. Nagyon szerettem a lolkabolka mesét, és onnan. :oops: CSak az a nick a másik fórumon már foglalt volt.

Bocsi, mennem kell, mert Émike nyúz, hogy kakaót kér.
Rég aludnia kellene :roll:

Kép
Kép
lolkabolha

vagyok én is olvasó üzemmódban :)

nika70
Salgótarján

én nem vagyok sétődékeny fajta :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Látom milyen csuda nagy pörgés van itt...........

Lolkabolha, 000!
Üv nektek!!!!

000!
Én sem értem, miért törölted magad Kép Kép
itt szerintem senki nem bántott meg téged, de ha valaki azt mondta neked, hogy nem szereti, hogy okoskodsz a helyesírási tudásoddal, hát szard le..........
te ettől okosabb vagy nem???? szoktál járni templomba???

playgirl!
micsoda szmájli!!!!! hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
mesélj egy kicsit, ha ráérsz... a táncolásról... érdekelne, mert a Gézu azt mondta, hogy lassan nézzek munka után....mert nem valami sok a betevőnk.....

hihi!
micsoda kis ostoros szmájli, mintha csak magamat látnám.... sok ilyen ostoros képem van....
Ottó jól van????

anorexika!
jó a vonalzód!!

mpatr!
csak a 000, lolkabolha, a nika és a patr akikkel szeretnél társalogni?
vajon miért, én pl megbántottalak valamivel????? éa hihi???? sztem ő sem.....
mi is barátok vagyunk... igazi barátok....

na jó.... mindegy ...nekem sokkal fontosabb dolgaim is vannak most, minthogy ezen agyaljak...
szóval Gézuval nincs minden rendben, azt képzeli néha, hogy ő a kis király, és rendesen vett egy koronát, és itthon felteszi a fejére... nekem is vett.....
gondolhatjátok, és hordanom kell itthon a koronát..." Katika a kis király"
na mindegy ma jön egy nagyon kedves orvos barátunk, hátha mondd valami okosat!!!
démongirl99

majd keresek képet, mert lefényképezett..... :lol: :lol: :lol:
démongirl99

sziasztok, csak egy percem van, nagyon nyűgösek ma a lányok :roll: :roll:
dé, jó, hogy jelentkeztél, rakjál ostoros képeket, sokat!! :D :D :D
nagyon köszönöm kedves kérdésed, Ottó jól van, kicsit köhög, de megmarad... :D :D :D
többiek merre vagytok? dédé, rexi, playgirl, mpatr, lolka?... remélem nem hagytam ki senkit :oops: :oops:
hihi

Szánalmasok és primitívek vagytok, húzzatok már lefogyni hájasok a zártatokba ha-ha
Ha csak gépeltek, az ujjaitok erősödnek, de a picsátok csak TOVÁBB NŐ he-he :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy az Isten állatkertje, és ti vagytok a díszpéldányok.
Vendég

mártika drága, a jéghokitól csak úgy nézel ki mint egy díjbirkózó, (ruha nélkül is, de abban a ruhában pláne)fogyni nem fogsz tőle
A jim meg rekordot döntött hízásban (is, mert mint elmondta, több faszt fogott mint kilincset) vazze
Vendég

Na de kacika!? Csak így berontasz és be sem mutatkozol? Meg ilyen csúnyákat írni nem szép dolog ám! Ki az a Márti meg Jim? Nekünk mi közünk van hozzájuk és neked mi? Mesélj már, lééééééééccccccccccii. (azt a fene kiváncsi természetemet)
Szegény gyermekeid, biztos büszkék lesznek a szép és okos, kifinomult anyukájukra. Aki még nem is dagadt nem is sovány, akkor miért vagy itt? Csak zugolvasol és berontasz ide, ejnye-ejnye kacika....magyarázd meg mert szólunk moderátor bácsinak, hogy ilyen csúnyán beszélő anyukáknak ne legyen itt helyük.
Boldog karácsonyt!Kép
playgirl

Szerintem te csak ne vedd a szádra a f@sz sót, mert megint mehetsz kaparásra............

Lehet odaát zizegni, idézve téged: szánalmas és primitív vagy......
Vendég

jaj, ki ez a névtelen?

lányok, nektek virgácsot fog hozni a Mikulás :!: :!: :!:
playgirl

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

én most többet nem tudok mondani lányok, ez a stílus... :cry: :cry: :cry: :cry: és miről beszél???!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
hihi

még ennyit tudok hozzáfűzni hirtelen:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
hihi

ÓÓÓ , megjelent a mi kis Jimünk. Legalább én a férjemtől estem mindannyiszor teherbe, nem mástól!
Remek egy brigád vagytok halljátok-e!
Te kérkedtél ezekkel, hogy milyen korán , mennyi f@sz, és mennyi pia, meg mennyi drog, fáj az igazság mi? Hát...az fizikailag tud fáj.
Na szevasztok
Vendég

hát kacika... tényleg csak azt tudom javasolni, hogy szégyelld magad. kit nézel le te, amíg ilyen undorító a stílusod?! :roll: :roll: :roll:
hihi

hihi: én sem értem ki ez a kacika és mit akar itt közöttünk, meg másokról így és ilyen csúnyán beszélni??? Kép
playgirl

te kacika? Hol van Jim? én nem látom??? :shock: Hol lehet ilyeneket olvasni, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (mondom én hogy nagyon kiváncsi vagyok a fenébe is) Ott a márciusiban? Ugye közéjük tartozol?????
playgirl

Kedves Kacika!

Kép Kép Kép
Isten hozott a topicban....bár nem túl kedves volt a beuró szöveged....
Sajnos én is értetlenül állok a hozzászólásod előtt.... :shock: :shock: :shock: :shock: Kép Kép Kép
Ki bántott meg téged ennyire, hogy ekkora gyűlölet van a szívedben?? bárki is volt az.....hááát megtette (ki tudja volt rá oka vagy sem...ez már csak a múlt, és ezt ti tudjátok)...ennyi, szerintem felejtsd el...neked soha nem voltak hibáid??? ha ezen elgondolkozol, akkor már megérte, hogy ezt leírtam...
Én bár nem ismerlek, de azt hiszem elég sértő szavakat használtál!
:? :? :? :? :? :? :? :?
Mit szeretnél ezzel elérni??? Kép Kép
Ha bármilyen problémád van a súlyoddal, mi szívesen látunk bármikor...sőt tanácsokat adunk szívesen.......... de itt ilyen felépéssel nem hiszem, hogy bárki szívesen beszélget majd veled...
ez szerintem sok embert elrettentet most......
Én nem tudom ki az a Márti, és Jim...és hogy ők mit ártottak neked....de szerintem ennyire sértő szavakat a fejükhöz vágni nem szép dolog....
Itt senki nem bántott téged.....és nem tudom miért pont itt vagy nálunk dühös... :shock: :shock: :shock: :shock:
És én tényleg Katika vagyok, és a Gézu tényleg beteg!

Üdv!
démongirl99

Kedveseim,

Moderátorok ugyan nem vagyunk, de minden épeszű ember nevében kikérjük ezt a primitív stílust. Ez nem volt és nem is lesz sosem az a közösség, ahol így kellene megnyilvánulni. Lehet viccesen, lehet kedveskedve egymást zrikálni, de ezt olvasni is szörnyű és bárki jut el odáig, hogy ezt a vagdalkozást ilyen formában elkezdje-folytassa-bármi, az magáról állít ki igencsak szegénységi bizonyítványt.

Jó ez a dupla név és jó ez a skizofrénia, lassan én sem tudom már, ki is vagyok...

Na, elszívok egy cigit, aztán mindjárt jól eldöntöm, melyik énemmel is térek vissza :lol: :lol:
mpatréseszterxx

én már írtam a moderátornak, törölje kacikát! De megtette magától is, hehe. vagy hihi!
playgirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?