Haho!
Deli szunya Lucanal, en emg relax (szgep elott ebedelek)
Kangu: En is gyeden vagyok, de igazabol erint, hogy szolok-e a fonoknek. Az elso terhessegnel (de jo, mar van elso es masodik is
) egybol szoltam, mert vegyszerekkel dolgozunk amugy, igy mindenkeppen tudnia kellett az elso perctol. Na onnantol hawaii volt a melo. Sztem most mar arra gondol, Luca mindjart 2 eves, huzok vissza galyazni, de hat ugyebar... De most nem fogok szolni, csak a 12. het utan. Nalunk csk a szuleink tudjak, es piszkosul orulnek. Nem is ertem (es nem bantolag irom, csak tenyleg elkepzelni sem tudom) igazan, amiket irtok, hogy a tobbedik unokanak mar nem orulnek annyira. AMugy meg Ti legyetek happyk, ez a lenyeg, a tobbi meg jon, amikor mar idekint a baby.
Tunetek: Mondjak, minden terhesseg mas. Alairom. A koran elalvas, a cici plasztikazott meretuve alakulasa ismeros, de az allando ehseg uj. Bakker, most ebedelek, leves, masodik, minden, es kozben is folyamatosan ehes vagyok, es ugy erzem, a gyomrom sem telitodik. Orulet! Majd hogy fogom kibirni, hogy ne kajaljak allandoan?!
- mert azert annak
sulyos kovetkezmenyei lennenek
Iroko: Uj dolgok terhesseg utan? Hat a fajdalom nalam is eltunt, pedig elotte ajulasig tudtam produkalni a menstruaciot. Csak jon es megy. No fajdalom. Klassz. VOLT!!!
Mozgas: Ti jartok majd vhova terhesseg alatt? EN anno kismamajogaztam, es imadtam. Sztem 2 honap mulva megint elkezdek jarni.
Ennyi
Haliho!