Sziasztok!
Éva!
Én még csak ruhákat vettem eddig, de azt elég sokat. Mondhatom kb, hogy 6hónapos koráig megvan minden. Jó, azért még egy-két dolog kell majd hozzá.
Babakocsi: Én éppen fogalmam sincs mit tegyek. Kezdjük azzal, hogy a főnököm (nanny vagyok, és egy 1 éves gyerekre vigyázom) nekem akarja adni a kissrác bugaboo-ját, mert ők nem szeretik, nem praktikus, nagy összecsukva stb. Ez tökjó, meg minden, mert ugye én használom midnen nap, és tényleg jó kocsi, suhan szinte, nem hiába mondják, h a babakocsik Porche-ja. De! Nekem is ugyanezen okból nem nagyon kell, mert nem praktikus. Sokat fogunk utazni repülőn is, meg majd otthon kocsiban is. És megmondom őszintén újat szeretnék venni. Nem vagyunk milliomosok, de a londoni fizetésből csak telik már egy új babakocsira...egy heti fizum kb a Quinny buzz, ami a favoritom, és megmondom őszintén e felé hajlok majdnem teljesen. Maxi Cosi autós ülés lenne csak hozzá, mózes rész nem, mert azt alig használnánk úgyis. Eddig úgy tudtam, hogy csak úgy lehet összecsukni, ha leveszem az ülésrészt, és külön kell szállítani, ami repcsin nem szerencsés, nehogy elkavarodjanak. Viszont! Ma vittem baby gym-re a gyereket (egy tornateremben rohangálnak, csomó felmászós, belemászós, ugrálós dolog van) és láttam egyet. Amikor vége volt, odamentem és megkértem az apukát, h meséljen már mi a véleménye róla használatban. Végülis dicsérte, és kiderült, h mégiscsak össze lehet csukni mindenestől, ha előre néz az ülés rész. Hurrá! Mostmár tényleg közel állok ehhez a választáshoz. 3. eset viszont az otthon kapható kocsik. Nekem is a Pierre Cardin ps692 tetszik, valamint a Babypoint V3 asszem egy az egyben ugyanaz...ezen kívül a Titi Trion, és a Top Rider, amihez nincs autósülés, szintén Maxi Cosi-t lehet rá csatlakoztatni. Ezek elég olcsók, és lenne hozzá mózes rész is, amire ebben az esetben szivesen adnám ki a pénzt, mert nem egy nagy összeg. Hát még van időm gondolkodni, bocs a részletes kifejtésér.
Konan!
Gratulálok a kiscsajhoz, nagyon jók lettek a képek! Az Anna nálunk is elég erősen játszik, majd kiderül mi lesz a végeredmény... Először is mondjuk nagyon szeretném, ha puncija lenne hozzá
Akíra!
Sok szerencsét a doki kereséshez! Én végre nagy nehezen kibogoztam a szálakat...3x hívtam a kórház midwife csoportját, és beszéltem 3 különböző emberrel, mire péntekre végre lett egy időpontom. Sőt, már azt is tudom, hogy ez rendes midwife-os találka lesz, és tőle kérdezhetem majd az Afp-t. Hurrá, mostmár megnyugodtam kicsit.
Kadartimi!
Nem semmi ez az uh-s kálvária! :s De ne aggódj, minden rendben van, jók az adatok!
Meló: Mi abban állapodtunk meg, hogy addig csinálom, amíg bírom...mivel privát családnak dolgozom, ezért bégülis azt csinálok, amit akarok. Kb a 32-34 héten azért le akarok állni, hogy tudjak kicsit pihenni. De akkor majd lehet meg fog enni az unalom...na majd látom, tényleg addig maradok, amíg nem érzem, hogy már terhemre esik. Az is lehet, h fokozatosan csökkentjük, hogy a vége felé már csak fél napokra megyek.
Vigyázzatok magatokra! Jóéjt!