na lányok, én is vagyok ám, csak olyan nehezen telt el az érettségizős hét. De eltelt, így holnap végre megyek a nődokinőhöz, aki megmondja, hogy mennyi időt kell kihagynunk (remélem, max. ezt a ciklust) a vetélés/műtét miatt.
Én már nagyon próbálkoznék, és most már azt a két hét láblógatást is visszasírom, amikor vártam, hogy most banya vagy baba
Na de holnap okosabb leszek.
Nem tudom, írtam-e, hogy a műtét után semmi gond nem volt, de vasárnaptól vérezni kezdtem, bár nem nagyon, és görcsölni, na azt baromira. Mára már minden tünet megszűnt, de én tényleg azt hittem, hogy nem maradok meg. Olyan volt, mintha valami nagyon gáz (
) bélfertőzést szedtem volna össze, és a beleim a sérült méhemet nyomták volna... Na, szóval nem volt egyszerű a hét, de most már itt!
nócika! Ez az Istvános-fizetős hír honnét van? Mert elvileg én is ott szeretnék szülni (a nődokinőm ott dolgozik, gondolom, így célszerű...
), de azért a lakást nem adnám el...
arwen, maximálisan megértelek, a pedagógusoknak ez a para, hogy mindig egy évet kell várni, mire kiderül, hogy itt meghosszabbítják, vagy végre véglegesítik, esetleg mehet tovább... Szerencsére engem véglegesítettek, de csak azért, mert rajtam kívül az összes magyartanár távozott egy év alatt, így én lettem 364 nap munkaviszonnyal a legöregebb