Szia Ági!
Nem zűrös vagy, csak optimista - ahogy én is.
Hát nekem is nagyon jót tenne, ha nektek sikerülne és tényleg babát várnál. Sok-sok lelki erőt adnál a további küzdelemhez.
Ja, és amikor terhes voltam, az első hónapban minden éjjel "zöldeket" álmodtam. Persze tudom ez most nálad nem az, hanem az emlékezés..... Ilyeneket én is szoktam érezni és még ha nagyon szomorú leszek is tőle, mégis olyan jó érzés, még-még-még-még akarom érezni!!!!!! Remélem, hogy te pár hónap múlva már nem csak álmodban fogod érezni a rugdalózást a pocidban.
Aha, szerintem is át kellene alakítanunk a naptárt, hogy hétfőtől péntekig legyen pihenőidő, és csak két napot kelljen dolgozni, akkor sokkal könnyebben megoldanám a vizsgálatokra járást. Kezdeményezhetnék egy népszavazást, hogy így legyen, biztosan eredményes lenne.
Szuri mindenképpen lesz. Neked bevallom, de ne áruld el senkinek, hogy mióta ilyen meleg van így is eléggé bedagadnak a lábaim estére az egész napos üléstől. De ha véralvadásgátló nem lenne, akkor is napi két szuri lenne a hormonok miatt, így három lesz - az már majdnem mindegy. Kész tűpárna leszek, de sebaj, ha ez az ára, akkor simán bevállalom.
Reggel mondtam a férjemnek, hogy hétvégén rengeteget akarok aludni. Erre mondta, hogy felhúzzuk az órát reggel fél hatra, még hűvösbe elvégezzük a kerti munkát, aztán napközben majd alhatok. Ez így még nem is hangzana olyan rosszul, de már előre tudom, hogy napközben meg jön a sütés, főzés, mosás stb. Szóval nem túl jók a kilátásaim, de azért majd igyekszem.
Nagyon szép hétvégét kívánok nektek is!
Anita