Sziasztok!
Gitti!
Köszönöm az érdeklődést. Pihenni egyáltalán nincs időm. Dani nagyon energikus, össze-vissza szaladgál a házba, és esik-kel. Jól el van egyedül, de szeretek vele játszani, sétálni. Ha alszik, akkor meg itt a házimunka. De nem panaszkodom, jól vagyok. Talán az első egy hónap nehéz volt, de most tele vagyok energiával, pedig Dancsi sajnos még mindig kel éjszaka enni. Nem tudom róla leszoktatni. Én 28 éves vagyok, és 17 hetes terhes. Hétfőn megyek uh-ra, akkor elvileg már fogjuk tudni, hogy fiú vagy lány az új családtag. a fiam egyébként vasánap lesz 11 hónapos, és hivatalosan Dániel Felíciánnak hívják. A tesó nevét még nem tudjuk, majd ha már tudjuk a nemét, akkor kitaláljuk.
A fiamat egyébként a Schöpf-Méreiben szültem, ami sajnos bezárt, és az összes orvos átment egy magánkórházba, ami ráadásul messze van tőlünk. Úgyhogy még nem tudom, hogy hova és kihez menjek át. Ráadásul sajnos császárral szültem hirtelen fellépő toxémia miatt, így olyan orvost szeretnék találni, aki vállalja, hogy most megpróbáljam a természetes szülést, ha minden oké. Nehéz. Már maga a váltás ténye is. Esetleg ha van tippetek, szívesen venném.
Láttam, hogy aggódsz a babád méretei miatt. Én még csak 12 hetes uh-n voltam, akkor volt 62 mm a crl. Szerintem ne aggódj! Igaza van Timinek, ha rendellenességet nem találtak, akkor nincs gond. Ráér még nőni.
.
Kislány, Tappancs!
Én most nem keményedek, de a fiammal az 5. hónaptól elég gyakran. Elkezdtem kismama jógára járni. Nem hittem benne, de segített. Ha van lehetőségetek, próbáljátok ki. De az is nagyon jó volt, ha leültem, kényelmesen hátradőltem, és mély hasi lélegzetet vettem, majd lassan kifújtam. Próbáljátok ki, hátha nektek is segít. Magne B6-ot nem szedtem csak 3 hétig, mikor annyira begörcsöltem a munkából hazafele, hogy lépni sem tudtam. Akkor megijedtem. Bár elég stresszes, pörgős helyen dolgoztam. Az biztos nem tett jót. Pihenjetek sokat és vigyázzatok magatokra és a babátokra!!!