Smato, te vagy minden nő álma.
Agatha Christie is mindig mosogatás közben találta ki a krimijeit. Én mosogatás közben inkább hangyazúgást produkálok odabent a fejemben, enyhén szólva is rühellem. Álmaim netovábbja egy mosogatógép...
Nálunk Bori még nem rendszeres segítő, de azért porszívózni, ablakot mosni, csempét mosni szokott segíteni. És a főzés is egyre jobban érdekli.
Zorroapu, pedig a pasik nagyon jól főznek! Pl. az én drága párom is. Igaz, kicsit túlfűszerezi a kaját olykor... Egyébként nálunk is hasonlóképpen van a munkamegosztás: anno, mikor összekerültünk, apa is mindent megcsinált, amit csak kellett, ráadásul úgy, hogy magától vette észre, ha valamit tenni kellett, nem volt szükség arra, hogy én megkérjem. Aztán mikor a gyerek megszületett, valahogy evidens lett neki, hogy én otthon vagyok egész nap, majd megcsinálom. De most, hogy már dolgozom, közel sincs annyi időm a házimunkára, úgyhogy kellemesebb lenne, ha visszaállna a régi kerékvágásba minden.
Most ott tartunk, hogy megcsinál dolgokat (pl. mosogatás, rendrakás), de kérésre. Pontosabban az utóbbi időben már magától is, ami nagyon jól esik. Sajna, a porszívózás, felmosás, sikálás, ablakmosás azonban még mindig kizárólag az én feladatom, ahogy a bevásárlás és a számlák befizetése is. Pedig de utálok azokkal foglalkozni...