Sziasztok!
Most sikerült Tamást egy kicsit leugrasztani a gépről, és úgy döntöttem írok egy kicsit magamról/magunkról.
Szóval, nyáron leszünk négy éves házasok, az esküvőt megelőzően alig egy évig voltunk együtt, és nagyon hamar tudtuk, hogy bennünket egymásnak teremtett a Teremtő.
/persze ilyenkor kezd el a teafőző sípolni
/
Szóval nagyon hamar tudtuk, hogy ennek csak egyféleképpen lehet folytatása. Nem volt egyszerű a dolog, mert bár szerintem egyikünk sem az, de Tamás nagyon nem volt egyszerű eset. De én éreztem magamban az erőt, hogy ez jól fog végződni.
Aztán a világ legtermészetesebb módján azt terveztük, hogy mivel már akkor sem voltunk 20 évesek - 30 volt mindkettőnk az esküvőkor - a lehető legkorábban gyermeket szeretnénk.
Természetesen semmit nem tettünk a megfoganás ellen, de mikor a kezdetekben 50kg-os feleség alig 3-4 hónap leforgása alatt 16kg-ot szedett magára, kicsit megijedtünk, és kiderült, hogy van alapja az ijedtségnek, a pajzsmirigyem felmondta a szolgálatot. Aztán jöttek a nőgyógyászati vizsgálatok amikor is PCO-t állapítottak meg.
De olyan durván, hogy az egyikben 11-et, a másikban 16-ot találtak. HURRÁ!
Majd az átjárhatósági vizsgálaton kiderült, hogy a baloldal össze volt nőve és hiányzik a fél méhem.
MI JÖHET MÉG????? De nincs vége: a nyáron 2,5 hetet késett, de minden teszt negatív lett. Hát persze, mivel nem gyermeket, hanem egy miómát nevelgettem .
PEDIG TÉNYLEG NEM VÁGYOM MÁSRA, MINT, HOGY VÉGRE A SAJÁT GYERMEKEINKET NEVELGETHESSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asssszzzzem nagyon részletes voltam, de ezt most jól esett kiírnom magamból. Bocsánat!
Különben alsó tagozatos tanító néni vagyok, egy hitoktatói és egy nyelv és beszédfejlesztő pedagógusi végzettséggel. Már ez a 10. év, hogy ezt csinálom, és tényleg nagyon szeretem, de jobban vágyom már arra, hogy...
Tamás is pedagógus - jó párosítás vagyunk
- de ő középiskolában tanít mint testnevelő és kosáredző. És főállásban Betti szerelme. Szó szerint így mutatta be a kollégáinak: a keresztlányunk, aki egyben a szerelmem!
Úgy érzem rajta, már ő is szeretné, ha lenne saját gyermekünk.
De persze tegnap megint - egy hét késéssel... - ezért bosszúból megmostam az ablakokat és kimostam a függönyt! Kin is álltam bosszúT
Assszzzem most befejezem. Ne haragudjatok, hogy ilyen bőséges voltam!