Na, itt vagyok ragyogok, meg büszke vagyok, mert visszaolvastam mindent! Most reagálnék mindenre, amit olvastam, szal előre is bocs, ha hosszú leszek, meg biztos leírom azt, amit már más is leírt, de hadd érezzem, h olyan sok mindenből nem maradtam ki
Vagyis inkább hadd hozzam be a lemaradást!
Livi! Nem nem szabad hízni az első 3 hónapban, hanem nem mindenkinél jelentkezik a hízás az első trimeszterben, leginkább a hányingerek – hányások miatt. Mert ugyebár ha kijön az emberből az, ami benne van, esetleg a kevésbé szerencsésekből (lassan ide kell sorolnom magam
) az, ami nincs is bennük, az ugye egy huzamosabb idő után súlyveszteséggel jár.. sztem tök jó, h neked van étvágyad, és abszolút úgy gondolom, h nem baj, h híztál!
Ingerlékenység: nálam is megvan, sajna, és a terhesség egyik velejárója, sajna! Én olyan bazi naagy dolgokon bukok ki az utóbbi időben, mint pl. miért van 12 perces reklám a két műsor között a tv-ben, és hasonlók, de ezeken nagyon, már-már megijedek magamtól
Bejelentés: én most, kedden elmondtam anyunak, hát volt nagy öröm. Egyébként mivel a pisilési ingereim 2 percesekre jönnek ki
, ezért anyu már nagyon kérdezősködött, meg a kaját sem kívántam, émelyegtem is sokat, úh kezdett tisztulni neki a kép.. de várta, vele keddig. Nekem most úgy áll a dolog, h tudja az apuka (höhö, még jó), meg anyukám! Más senki, és jó ideig nem is tervezem még bejelenteni! Jövő héten UH, addig tuti várunk! A munkahelyen meg, hááát.. én is a 12. hétig tervezek várni, de 'félek', h addigra már akkora lesz a pocak, h nem lehet titokban tartani
Melinda! Örülök, h te is visszatértél a nyaralásról, remélem, jól éreztétek magatokat! És köszi a felhatalmazást
, holnap neki is állok a tábla elkészítésének. Csajok, felhívás keringőre, kérem az adatokat azoktól, akik még nem írták le!
Pepike! Jaj, de jó, tök örülök, h van vki, akivel ugyanolyan idősek vagyunk!
Tök vicces lenne, ha ugyanazon a napon szülnénk is!
Andi! Gratulálok a baba-bizonyossághoz! Jó jóhírekre jönni
Kipkopp! Üdv itt! Minyu! Üdv itt is
Tábla: természetesen továbbra is azt gondolom, h szívesen csinálom, úh adatokat-adatokat!
Na, tényleg hosszú lettem, nagyon bocs..
De jó volt visszaolvasni meg írni!