Sziasztok!
Mókuska!
Voltál a genetikán? Mit mondtak? gondoltam ám rátok! Melyik orvoshoz kerültél?
Numato!
Én a lányom is csak a 20. héttől éreztem és akkor sem túl intenzíven, a méhlepény elöl tapadó volt és az lefogta a rúgások erejét.
Most hátul tapadó, azt hittem majd sokkal előbb érzem és semmi, most is csak a 20. héttől és bár kicsit jobban érzem amikor épp rúg, de nem túl gyakran egy nap. Szóval ez még önmagában nem jelent semmi rosszat.
Amaryl!
Igen, én várom d emár nagyon a genetika eredményét, azért köszi
Szirom!
Bajcsyban éjjel nappali rooming in van, én meg attól félek kicsit
Lafie!
Sajna nem tudom hogy lehet beilleszteni, pedig jó lenne a táblázat, de nekem si csak úgy sikerült hogy külön rá kell kattintani
Esetleg másik topikban rákérdezek.
Drienn!
üdv itt és gyere gyakran, mesélj. Liza aranyos név
Szirom!
Elvileg szeptemberig dolgozom, bár nem tudom hogy lesz, mert tegnap bementem egy napra megcsinálni egy dolgot és kb 6 óra után már fájt a hasam
Szóval majd meglátjuk mi lesz. Az biztos hogy hajnalban nem fogok bejárni, tehát nem fogok 8 órát tudni már dolgozni. Szerencsére elég megértő a főnöknőm, most július 19-től megyek melózni és el is kezdek majd összepakolászni meg átadogatnia dolgokat, aztán amjd meglátjuk. De anyagilag meg ugye jó lenne ha tudnék még bejárni, kb havi 50 e kiesés ha nem járok be
, nem csak a fizu hanem az egyéb juttatások is ugye kiesnek. Emma csak 2 napot lesz itthon már amikor én dolgozom, akkor vagy anyukám vagy a férjem majd vigyáz rá. Épp akkortól volt ovi szünet amikrotól itthon voltam, illetve szerdán voltam ac-n és a következő hétfőtől volt ovi szünet. És már nagyon várja hogy kezdődjön az ovi.