Sziasztok,
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem – főleg, hogy én indítottam a topikot
Mi megvagyunk, telnek a dolgos hétköznapok
Nemsokára megyünk megint nyaralni Horvátországba (csináltam is új vonalzót
)
Cukika,
Aranyos vagy, én is remélem, hogy sokkal tovább eljutok majd
Már nagyon várom, hogy újra kezdhessük a babaprojektet. Igazából, orvosi szempontból már eltelik lassan a 6 hónap
, de még kell mennem majd teljes kivizsgálásra, mert nagyon nem jó a vérképem. Nem tudom, hogy írtam-e, de a vérsüllyedésem, aminek a normál értékének a felső határa 20, nekem 51!
Úgyhogy nyaralás után megyek góckutatásra (belgyógyi, urológia, nőgyógyi, fül-orr-gége, stb), lehet, hogy be is kell feküdnöm pár napra, bár én azért nagyon szeretném, ha megoldhatnánk úgy, hogy minden nap megyek, de ne aludjak bent.
Nagypapi hogy van? Bírják a szüleid a gondozását? Most nézem, már betöltötted a 30.hetet!
Tök jóóóó!
Csini vagy a képeken, szép nagy a pocid – és gondolom azóta még nagyobb
És a babakocsi is nagyon csajszis
Akíra,
Nagyon aranyos Kyra a képeken!
:D Milyen kis husi
Nekem legjobban a matracos kép jön be, annyira kis cukor!
:D
A császáros élményeiddel én is egyet értek, igaz én – ugye csak 6 hónapig hordtam sajnos a kislányomat
, így azért nyilván „könnyebb” volt a testi felépülés is. De mondjuk pont azért, hogy nehogy baj legyen, ahogy kiemelik, nekem 22 cm-es vágást csináltak
Az első 2 nap tényleg eléggé fájt, de utána nagyon gyorsan gyógyultam. Jó nem tudtam oldalt aludni kb. 1 hétig, de egyénként nálam is gyorsan gyógyult minden.
Szülés ügy: hát én tuti, hogy csak a Jánosba leszek hajlandó! Remélem, nem szűnik meg addig
Miért nem akarsz oda menni? Jó, tényleg nem a legmodernebb kórház, de szerintem nagyon profi orvosok vannak ott. Mondjuk én elfogult vagyok, mert oda járok a Meddőségibe, és amikor volt még a terhességem elején komplikáció, nagyon jól bántak velem, és értették a dolgukat. Meg itt tudják, hogy mit jelent, ha valaki lombikos kismami. Szóval innen a ragaszkodás
Ósió,
Üdv a topikban!
Kívánom, hogy Neked is legyen babád 2009-ben!!!
Vicuska,
Üdv neked is! Nagyon aranyos a kislányod!
:D
Na, mára ennyi voltam, és ígérem, nem fogok ilyen hosszú időre eltűnni
Puszi mindenkinek!