Hát sziasztok!
Szívből örülök minden új és régi kismamának!
Hajni20, nagyon köszi a táblázatot, remek! Gyorsan adatolok is:
a szülés várható időpontja: 2007. 09. 05.
első baba
kórház: Schöpf-Merei (egyelőre)
aktuális: a 12. héten (márc. eleje) UH
Köszönöm, ha felviszed!
Hát, lányok, nálam is minden van: alacsony vérnyomás (ha felhúznak, eléri egészen a 90/60-at), sok pisilés, feszültség (ez nálam újabb tünet, eddig mennyei nyugalommal viseltettem minden iránt, de a héten valahogy mindenen bosszakodom), olyan farkaséhség, hogy minimum kétszer ebédelek és vacsorázom (minden terheskönyv leírja, hogy "ne együnk kettő helyett" - jó, én nem akarok, de ha nem eszem azonnal, amint éhes leszek, leesik a vércukrom, és az ájulás környékez, úgyhogy nem véletlenül ettek az asszonyok régebben is várandósság alatt olyan sokat).
Ahogy többen érezzük magunkat, rémüldözve emlékszem vissza arra a kb. 7 hónapos kismamára, aki az edzőteremben, ahová korábban jártam, vadul ellipszistrénerezett. Mint megtudtam, ott dolgozott edzőként, de ez akkor is megijesztett. (Biztos azt mondaná egy pszichológus, hogy ezzel a rémüldözésemmel csak a nagy evéseim miatti frusztrációmat akarom leplezni.
).
Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babára! A fertőzésekkel küszködőknek kitartás, nem elcsüggedni! A 2. trimeszter állítólag sokkal élvezetesebb lesz!