Szia Judit!
Örülök, hogy örülsz, hogy írtam. Amikor én 'küzdöttem' ezzel az egész szituval, még szerintem nem volt ez a topic, pedig olyan jó lett volna megosztani a tapasztalatokat vagy tanácsot kérni valakitől. Felkutattuk a férjemmel az egész internetet nyaki redő ügyben, de alig-alig találtunk valamit, valahol azt írták 2mm fölött gáz, valahol azt, hogy 3mm-ig még okés, szóval agyrém volt!
Remélem jól jöttek bíztató szavaim
Bocsi, hogy csak most, de már így a vége felé mindennap voltunk a kórházban, de most itt vagyok!
Ki lehet bírni, tényleg, bár nem egy leányálom! Azért amikor valaki azt mondta, hogy csupán 'kellemetlen' akkor egy kicsit felháborodtam (persze férfi mondta), mert kellemetlennek egy vérvétel tartok vagy egy szúnyogcsípést, ez annál kicsit több, mikor keresztül szúrják az ember hasát, hasfalát, méhét, burkot mindent... De elviselhető! Egy nőnek ennél sokkal nagyobb fájdalma is van
4-én lesz eredmény??? Jajj, nagyon drukkolok, feltétlen írjál, hogy mi van, be fogok nézni mindennap ide!!!
Most otthon vagy és pihensz? Mondták miket nem szabad? Vigyázz nagyon magadra és a kicsi babádra Ő nem véletlenül akart jönni, bízz benne és minden rendben lesz! Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg pozítivan gondolkodni, rossz dolgokra inkább ne és mindjárt eltelik ez a pár nap!!!!
Köszi a drukkot ránk fér
Puszi