Sziasztok!
Azért tévedtem ebbe a topicba, mert én is 2006-ban akarok szülni, és fogok is!!
Holnap töltöm be a 17. hetet, április 22. körül lesz a nagy nap!
A teherbeesés nálunk sem első nekifutásra sikerült. Egy viszonylag kis hormontartalmú fogamzásgátló abbahagyása után szépen okosan kivártuk a 6 hónapot (pedig hallottam, hogy a 3 is elég lett volna...) mialatt élesben nem próbálkoztunk.
Az első nekifutás után fél évvel jött össze a trónörökös, pedig én azt reméltem talán hamarabb. Talán az volt a baj, hogy nagyon rákészültem lelkileg, illetve nagyon lelombozódtam egy-egy mensi után. 7 napos késés után csináltam meg a tesztet, ami pozitív lett. Előtte 2-3 hónappal csináltam már egyet 6 naposnál, és amikor negatív lett, akkor megfogadtam, hogy én többet tuti nem élem bele magam, nem is veszek többet tesztet, csak ha már nagyon sokat késik, vagy esetleg jönnének a reggeli rosszullétek. Ha jönni akar a baba, úgyis jönni fog, majd a természet elintézi. Persze azért dolgoztunk rajt mi is!
Szedtem két-három hónapig a Clostylbegyt nevű peteérést elősegítő bogyót, amit a dokim írt fel, lehet, hogy ez is segített. Ultrahanggal minden hónapban megnézett, megállapította, hogy igen, van ennyi meg ennyi mm-res jó nagy érett tüszőm, ekkor meg ekkor érdemes próbálkozni.
Aztán sikerült! Eddig teljesen jól viselem, még csak rosszul sem voltam egyszer sem, semmi hányinger vagy émelygés, semmi görcs. Remélem így is marad. Kicsit félek, hogy azért nem fog minden ilyen simán menni és én sem úszom meg kellemetlenségek nélkül, de remélem ha eddig kegyes volt hozzám a sors, akkor talán ezután sem fog nagyon gyötörni.
Fiú vagy lány téma nekünk eddig még mindegy, hiszen első baba lesz.
Megkérdezni meg szeretném, mert nagyon kíváncsi természet vagyok. Pedig jó és szép dolog lenne meglepődni is, amikor kipottyan, de hát ha egyszer közli a doki, hogy látni a nemét, nem tudom majd megállni, hogy ne kérdezzem meg. Persze csak ha mutatja magát! 28-án megyünk legközelebb UH-ra, akkorra már betöltjük a 19. hetet. Úgy tudom akkor már van, hogy meg tudják mondani. Meglátjuk.
Egyelőre ennyit szerettem volna írni magunkról, illetve ennyi jutott eszembe!
Úgyis jön majd aktuális téma, amiről írni lehet, illetve kíváncsian várom, hogy mi lesz veletek! Aki most próbálkozik, annak sok sikert, hajrá! Akinek pedig már összejött, annak sok-sok egészséget továbbra is!
Puszi: Nadine.