Dandi!
Sajnálom.
De örülök, hogy nem törtél le. Én már komolyan élvezem, mikor egy egy végig izgult ciklus-vége után megjön és végre lenyugodhatok és van más gondolat is a fejemben. Az első 4-6 hónap mind ilyen volt, mint most neked. 6 hónap után már "könnyebb". Írtad korábban, hogy te másfél év után már szaladgálnál fűhöz fához. Hát én is ezt gondoltam és tessék. Végigcsinálva már másként látja az ember. Nagyon bánom, hogy az elején be voltam kattanva és semmi más nem számított, csak hogy terhes legyek. Nem volt más gondolatom, és nem számított semmi más. A hétvégén mondtam a férjemnek, hogy jó volna elfelejteni ezt az egész eddigi rémálmot és újrakezdeni tiszta lappal, tiszta fejjel. Mintha csak most fognánk bele. Nem azt mondom, hogy nem kellett volna megtörténnie, mert hiszem, hogy ennek is megvolt a maga jó oldala, és nagyon sokat tanultam belőle. Másfél év alatt legalább 5 évet "öregedtem". Vagy inkább komolyodtam.
Ezt azért írtam le, mert talán átlátod egy kicsit, hogy TÉNYLEG mennyire fontos, hogy ne gabalyodja nagyon bele. Tudom, nekem is annyian mondtaák, hogy ne görcsöljek rajta, de ezt mind olyan ember mondta, akinek már van gyereke és/vagy elsőre összejött nekeik. Valószínűleg sokat segített volna rajtam, ha egy ilyen téren "tapasztaltabb" emberrel beszélhetek. Dehát ez csak a 8. hónapban jött össze, akkor meg már mindegy volt. El volt b*szva az indulás. Na eldugultam.
Koda!
A barátnőd hány éves? Uramisten, mit nem adnék, hogy cserélhessünk...
Én is dorbézoltam anno, még volt olyan is, hogy 3-4 hónapon keresztül minden hónap végén, ha megjött erősena pohár fenekére néztem.
De ez már a múlté. Én most az almaecetbe kapaszkodom, mint utolsó szalmaszálba.