Szija Ancsi!
Dehogyis vagy egyedül ilyen problémával, hiszen elég sok nõt érint a téma...SAJNOS.
A nagykönyv szerint nincs olyan nõ, akivel ilyen ne fordulna elõ(esetleg úgy, hogy nem is tud róla), a dokim szerint pedig a terhességek 20%-a igy végzõdik :-(((
Asszem ugyanabban a cipõben járunk, mivel a szerencsétlenség óta, nekünk is ez az elsõ próbálkozós hónap.
Az én esetem azért "szerencsésebb" mint a tied, mivel az én picúrom még csak 6-7 hetes volt. És azt mondhatom, hogy "még szerencse" hogy ilyen korán történt ez, mintha késõbb.
A dokik azt mondják, hogy nagyon szerencsésnek kell hogy érezze magát az embernek, mert igy nem született fejlõdési rendellenességgel a baba, hanem idejében kiszelektálódott. Dehát ugyebár ez nem vigasztal meg túlságosan senkit :-(((
Nálam nem kellett mûtétileg befejezni, minden kiürült magától.
Nálad hogy vették észre, hogy benn maradt egy kis lepénydarabka?
A mûtét után hány napra jött meg? Én már tiszta ideg voltam, mert 45 napot kellett várnom. Ez volt most jan.9.-én. Szóval ebben a hónapban várom én is újra a csodát
(nekem nem kell kihagynom 3 ciklust)
Miután neked megjött, a további ciklusaid normálisak voltak? Már úgy értem, hogy normális hosszúságúak és a hõd is felment félidõben, vagyis volt utána peteérés?
Gondolom te is ezerszer feltetted a kérdést, hogy mi lehetett az oka a balesetnek. Sikerült kideríteni, vagy neked is csak annyit mondott a doki, hogy az ok, sajnos a soha ki nem derithetõ dolgok közé tartozik...?
Szija, Lara