@bogoca: Huuu,osszetett leszek.Engem bélendoval mutottek 2015januarjaban,utana lombik volt javasolt.Elsore sikerultek a fiuk,s mint lombikos,utrogestant kellett alkalmaznom.Ezt a terhesseget mehszajelegtelenseg miatt elveszitettem a 22.heten.Kislanyom az ikreim utan fogant a 3.honapban spontan,s miutan lombikra keszultunk,igy a lombikorvosomhoz mentem akkor,hogy nem jott meg a menzeszem,s van egy pozi tesztem(azt hittem az elozoleg ultrahangon latott cisztam okozza ezeket).Hat kiderult baba van a pocoban,lombikos dokim meg a szokasos rutint alkalmazta:utrgogestan...Most hogy ismet babat varok,nem volt kerdes,hogy ennel a terhessegemnel is rasegitunk,bar nem talalkoztam még az orvosommal mert pont akkor nem dolgozott mikor teszeltem es mentem volna hozza be,igy az ugyeletes orvossal irattattam ki.O is kerdezte,hogy miert kell,mondtam,hogy idaig mindig kaptam.Tuti alapon rakerdeztem az endometriozis orvosomnal e-mailben,o is azt irta,h szedjem,ugyhogy szedem
De amugy utalom.Amikor kifolyik,mindig megilyedek,h ugye nem ver folyik...Szoval bleeee,varom hogy elhagyhassam.De az majd kb csak 14.het korul lesz...Aztan proluton depot inkectio lesz heti 1x.Allitolag jo a magas progeszteron dozis a mehszajnak.Kislanyommal is szurtak mar vele
Nyilvan mindent megteszunk hogy ne tortenjen meg ismet az ami anno.Kislanyommal is osszevarrtak a mehszajam,mostaninal is ez lesz a protokoll majd a 18heten.