Nekünk ez volt a 2. próbálkozós ciklusunk. Az elsőnél a nem várt előtt pár nappal már tesztelgettem, mert kérdés volt, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedjek(fogműtét után csúnyán be volt dagadva az arcom), de azok mind negatívak voltak. Utána december 5-én jött meg utoljára. 30-35 napos ciklusaim vannak, így elvileg december 25-én volt az ovuláció. Előtt-alatt-utána is szorgoskodtunk a férjemmel
)) A két hét várakozásban nem volt különösebben semmi tünetem. A naplómba a nemvárt előtt pár nappal írtam, hogy olyan megjövős érzésem volt. Hétfőn, január 8-án kellett volna megjönnie, de semmi, és a tipikus menzesz előtti vizes folyás se jelentkezett. Gondoltam is rá, hogy terhes vagyok meg nem is, mert úgy voltam vele, hogy ez a pár nap késés még belefér. Aztán kedd reggel, mivel még mindig nem jött meg, elszaladtam a gyógyszertárba és egy clearblue tesztet vettem. Pozitív lett, és 2-3 hete történt fogamzást mutatott. Iszonyatosan boldog voltam/vagyok!!! Férjemnek este mondtam el, ő is nagyon örült. Annyira szuper, hogy már a 2. ciklusban sikerült, de igazából ez is olyan soko várakozásnak tűnt... Orvoshoz 31-ére jelentkeztem be magánba, de nem tudom, hogy kibírom-e addig. Azzal bíztatom magam, hogy minden rendben van, és ha megyek hamarabb se fog több mindent mondani, viszont ha csak 8 hetesen megyek, akkor meg már egész jól látható és tuti lesz szívhang. Amúgy olyan szörnyű, hogy mindig van min izgulni. Eddig ugye azon, hogy pozitív lesz-e a teszt, most meg azon, hogy ugye jó helyen lesz és lesz szívhang?!! De nagyon bízom benne, hogy igen! Ma reggel csináltam újabb tesztet, ez már 3+ os fogamzást írt ki.
Ti hány évesek vagytok, hányadik baba lesz? Mennyit vártatok rá? Én 25 éves vagyok. Tüneteitek vannak? Magánba vagy sztk-ba jártok majd terhesgondozásra?