Sziasztok!
Próbáltam én is bejutni a zárt topicba, de nem igazoltak még vissza. Két hete tudtam meg, hogy babát várok, most leszek 6 hetes (kb holnap).
Olyan furi, mert teljesen más érzés benne lenni, még nem az önfeledt örömet érzem, pedig tervezett baba és kb 9 hónapja próbálkoztunk, igaz az időzítés 3-4-szer lehetett jó, ami egész jó arány.
Még csak egy kis kör alakú valamit láttak múlt héten az ultrahangon, egész addig halálra izgultam magamat és még most is, néha szorongok, mi lesz ha nem marad meg, ha nem érzek kötődést, bár ezt kétlem, csakmost még nem érzem babának, mert olyan kis izé még
Tüneteim nincsenek durvák, remélem nem is lesznek, bár még lehetnek sajnos.Szédülés, fáradtság volt, ma semmi bajom, lehet a frontot éreztem meg durván.Farkaséhség rámtör esténként, remélem nem hízom meg mint egy bálna.Melleim duzzadtak és picit érzékenyek, pici méhhúzodozás volt, most az se.Remélem nem rosszat jelent...
Lelkileg elég érzékeny vagyok, jobban idegesítenek a munkahelyen is a hülye emberek, és jó lenne pár nap szabit kivenni pihizni.
Szerencsére nem véreztem, még beágyazódáskor se.
Nektek milyen lelki tüneteitek vannak?
Nekem ez lesz az első babám