Sziasztok!
Huh, micsoda élet lett itt múlt hét óta
szépen sokasodunk a fórumban. Jó, hogy ennyien meg tudjuk majd beszélni a dolgokat:)
Örülök, hogy többen is vannak, akiknek viszontagságok után, de végre összejött a baba:) sajnos nekem több ismerősöm is van, akiknél még várat magára. Van, aki túlvan több vetélésen és van, aki inszemen és lombikon van túl sikertelenül. Jó sikerstorykat is olvasni!
Emanu, nem tudjuk, hogy miért váratott magára 9 hónapig, de igazából ez nem hosszú, bár már kezdtünk kicsit aggódni. Több, mint 10 évig szedtem fogamzásgátlót, ráadásul nem vagyunk már 20 évesek, ezért is gondoltuk, hogy jó lenne konzultálni egy dokival, de szerencsére meglepett minket:)
Mi szerdán megyün a dokihoz. Ahogy számoltam a 8. hétben lehetek (van egy tök jó kis kalkulátor, ahol beírod az utolsó mensi első napját is kidobja, hogy hol jársz), így már remélhetőleg lesz szívhang.
Nálam az elmúlt héten tovább erősödtek a rosszullétek, sajnos délelőtt 11-kor kezdődik és eltart lefekvésig miközben egyre fokozódik. Alig tudok enni:( inni még kevésbé, mert a víztől csak még rosszabbul vagyok:( emiatt azért aggódom rendesen. Fogytam 2 kilót, igaz hónapokkal ezelőtt mértem magam utoljára, de akkor sem tölt el kitörő lelkesedéssel ez a tény. Főleg, hogy eleve nagyon vékony vagyok:( Vettem Gravidát, hogy legalább a vitaminokat bevigyem a szervezetembe....
Valaki küzd még ilyen problémával?