Sziasztok. Nem tudom jar-e itt valaki mostanaban.. De leirom a toretenetemet.
3 eve nem szedek fog.gatlot.2 eve closty gyogyszert irt ki a(mar volt)orvosom minden vizsgalat nelkul,persze semmi hatasa nem volt 2 honap utan,igy nem is szedtem tovabb.
Nem hagyott annyiban a dolog,persze probalkoztunk..semmi.. Tavaly mondtam az uj nodokinak,hogy nincs meg az a bizonyos nyak amirol mindenki beszel:) elkuldott terheleses cukorra.. Rendben volt es melle neztek prolactint:1340 ertekkel. Megadta a pesti endokrinologus szamat:mensmentis. Nagyon ledves nohoz kerultem aki olyan megnyugtatpan beszelt,hogy az addigi param,hogy nekem nem lehet gyerekem azonnal elmult:)) elkuldott egy speci MR-re Sella MR. Alatasztotta,hogy miert is magas a prolactinom. Bromocrpitimt kezdtem el szendi-felet 1 honapig aztan 1 egyeszet mostanaig is:) ez szepen levitte:) oktoberben atjarhatosagin voltam( majd meghaltam ugy fajt,pedig nem vagyok kenyes:) ejjel mivel az orvos nem mondta mivel jar-amig a jod nem szivodik fel rosszul lehet lenni-nalam ez abban jott ki,hogy koporsot akartam rendelni:)))) nem birtam kiegyenesedni es alig tudtam levegot venni a menes meg nehezemre esett de 2 nap alatt jol voltam;))) nekem a jobb oldali p.nehezebben volt atjarhato es allotolag ezert fajt.. November 26.-an endo mondta az uj vervetel eredmenyet-pajzsmirigy alulmukodes..sirtam,kiborultam,mert ujra valami betegseg... Dec.23.-an olyan eros pozitiv tesztet produkaltam reggel 6-kor
) eppen mentem volna a nagy fozeshez bevasarolni,de ugy szedultem es mivel rutinos tesztelo vagyok vagy inkabb beteges:))),hogy minden honapban a menzesz napjan 3 tesztet is ellottem-igy volt tartalek amihez nyultam:)) el sem hittem;)) irtam az orvosnak. Azonnal behivott-o nem lat semmit.
) minden nap teszteltem,mert remiszto dolgokat olvastam a neten-biokemiai terhesseg meg stb..de a tesztek 3 nap alatt olyan erosek voltak,hogy csak ra kellett neznem mar pozitiv volt:))) dec.30-an vervetel 1380nal nagyobb hcg:)) szuper:) januar elejen petezsak 2:)) ikrek;))) aztan novekedtek es utana 20.--an valami tortent... Muszeresen fejeztek be...
((( belehaltam annyira fajt ami tortent-nem fejlodtek... 8 hetig nem jott meg utana. Csinaltam tesztet kozben,hogy urul-e hat lassan de urult:((((
Endokrinologussal konzultaltam. Ra vettem magam 1 honap utan,hogy prolactint nezessek es pajzs.erteket.. Minden nap sirtam,total osszetortem es az eredmenyeim megint gondolom a babak miatt nem lettek jok-hormonokat felboritottak...prolactin 280 eppen benne vagyok es nem kell emelni a gy.szert a pajzsmirigyem viszon nem a legjobb igy felrol egeszre emelte.. Endo kerdezte,hogy vagyok-gondolom nyugtatot akart irni valami humeot. De vegul latta az ujabb elszantsagomat es amennyire lehet tul vagyok rajtuk igy azt szerencsere nem kell pluszban szednem.. Inofolic etremdkiegeszitot iszom napi 2 tasakkal. Altalaban 26-28 naposak a ciklusaim ma vagyok 30.-napon es nem tudom,hogy az ino miatt de kedden rozsaszin maszat szerdan pedig kb.1 csepp barnas vizes valami volt. Pentek hajnalban olyan hasgprcsom volt,hogy szinte biztos voltam,hogy megjon... Hat nem jott meg. Csinaltam tesztet es idon tul eppen latni 2.csik 25 os teszt... Semmi terhessegi tunetem nincs.. A 2 babaval szedultem es 1 het utan teszt utan mar fajtak a cicik.. Ja es akkor is azert teszteltem ,mert a parom mondta -nottek:))) tuti terhes vagyok,voltam:(( szoval most meg a megjon erzesem sincs es fogalmam sincs ,hogyerjek-e hinni az idon tuli tesztnek... Velemenyetek?!?! Kesobb beszamolok,hogy mi lett velem.