irdab: nem tudtam, hogy IR-es vagy, bocsi. A lenmagot nem probaltad meg, sokan eskusznek ra?
bdana: varom nagyon az eredmenyt, de ahogy latom, ugysem nagyon kerdeses
Tudom, hogy otthon nem lehet ezt a tesztet kapni, itt sem !!! En is az utazasom alatt talaltam ra, es mivel terveztuk a babat, ezert rogton lecsaptam ra. Remelem, mukodik. Szin alapjan megy, ugyhogy majd ha megcsinaltam, lefotozom nektek, es megszakertjuk egyutt
Krisszta25: legalabb jo sok ellentmondo tanacsot kaphatsz majd tolunk
Viszont neked nagyon uj es izgalmas minden
netty81: nekem is volt 2 vetelesem az elozo 2 terhessegem elott, de most minden rendben lesz velunk !!! Probalj csak a jora gondolni, hogy milyen erzes lesz pl. amikor eloszor a kezedben tartod majd a kistesot .... es virrasztod at az ejszakat
freni: bocsi, vhogy elkerulte a figyelmemet, hogy van egy kislanykad mar. Gondolom, akkor fiut szeretnetek?!
Errol jut eszembe, ti szeretnetek majd elore tudni, hogy milyen tipusu lesz a baba, vagy majd csak szuleskor derul ki?! En mindenkeppen, addig nem birnam ki, szoval mi feltetlenul megnezetjuk. A 2 fiunal meg tudtak nezni, mindkettonel mondtak mar a 12. hetes uh-n, hogy valoszinuleg (!) fiu, bejott
Ti valasztottatok mar korhazat, dokit? Latom a tobbseg bpesti
En most bajban vagyok, mar nem akarok magankorhazba menni, maganorvossal, mert nagyon draga, es most nem tudjuk kifizetni. (Az elso 2 gyerkocot igy szultem.) A kozkorhazakkal kapcsolatban meg nincs tapasztalatom, de meg nem is tudom, hogy mukodik ez a rendszer. Ahova akartam menni, ott nem fogadnak
Keresnem kell egy masikat, de nehez :p