Sziasztok!
Netty: mi elmondtuk Olivérnek rögtön, hogy baba van anya hasában, mert állandóan lóg rajtam, és elmagyaráztuk neki, hogy vigyázzon. ma majdnem lebuktatott minket a nagyszülők előtt, mert mondta, hogy "kisbaba", de szerencsére azt hitték, hogy magáról beszél.
én sem voltam még orvosnál, mert az előző terhességel magánba jártam, és ott is a rosszabb felbontású gép van. úgyhogy még várok, de olyan nehéz! már jó lenne látni, hogy minden rendben van.
Segreta: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, de hát miért ne lenne, nem igaz?
Mattes: kislányra fel
!!! most lesz egy éves a kisebbik! szuper, jól meg fogják egymást érteni
!
Rólunk: tervezett volt a baba, nagyon szerettünk volna egy kistestvért Olivér mellé, de elég sokat váratott magára. igazából mindegy, hogy milyen nemű lesz, egészséges legyen (tudom, hogy ez közhelynek hangzik, de tényleg így van). szülés után egy évig nem tudtam arra gondolni, hogy legyen még egy gyerekünk, de ahogy betöltötte Olivér az 1-et, valahogy újra úrrá lett rajtam a "de jó lenne még egy gyerek" érzés
! tünetek tekintetében a mellfeszülés, fáradtság, és esténként egy kis émelygés került fel a listára.