Új privát üzeneted érkezett!

Szeretnék beszélgetni olyanokkal, akik szintén márciusra várják a babájukat! Osszuk meg egymással a babavárás örömeit, vizsgálatok eredményeit, és mindent, ami a babavárással kapcsolatos! :lol:
telefon33
Érd

Nekem még csak most derült ki a terhesség. Túl vagyok három pozitív teszten, egy ultrahang vizsgálaton, ahol még csak a 14 mm-es nyálkahártyát látta az orvos. Számításaim szerint március 5-én születik majd a baba :lol: Következő ultrahang július 9-én lesz, amit nagyon várok!
telefon33
Érd

Ittenem, Ittenem, én idén 5-én szültem! :lol:

Jó egészséget minden mamának és babának! :D

dincuska

Jó egészséget és sok boldogságot Nektek! :)
telefon33
Érd

Szia,telefon33 :D

Én, ha minden igaz március 2-án fogok szülni. A három teszt nálam is meg volt :lol:
Én csütörtökön vagy pénteken megyek uh-ra, akkor már láthatunk is valamit a doki szerint.
Vigyázz magatokra.
vavyen72
Debrecen

ez a topikot elhamarkodtátok megnyitni :lol: :lol: :lol:

én akartam, én március 3.

úgy látom a 4-e kiadó még :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Sziasztok!
Én ma voltam uh-n. Leleten csak annyi van, hogy szikhólyag látható, és 14.4 mm a petezsák. Semmi más. Nem tudom, hogy ez mekkora terhesség lehet. Elvileg később foganhatott, nem középidőben. Számításaim szerint március 5-én születik a baba :)
Hányadik héten jártok?
telefon33
Érd

Sziasztok!
A mi 2. babánk március 6-án fog születni, előzetes számításim szerint. Még nem látott orvos, majd most pénteken megyek, talán már lát is valamit majd. Most kb. 27 napos :)

Kép
Kép
tacska
Eger

Szia Tacska!
Drukkolok a péntek miatt! :)
Én keddre kértem másik orvoshoz uh-ra időpontot, kíváncsi vagyok, hogy mit lát. Elvileg ilyenkor pár nap is sokat számít. Hátha már látni fogja a babát :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára telefon33 2012.07.14 18:34-kor.
telefon33
Érd

Én azt olvastam, hogy ilyenkor már szívverés is lehet. Vettünk egy könyvet, a Csodálatos utazás-t abban minden nagyon részletesen le van írva.

Kép
Kép
tacska
Eger

Sziasztok Mamikák :D
Anita vagyok, tegnapelőtt csináltam meg a tesztet, elvileg március 8.-ra érkezik a harmadik Kisbabánk :D 6 hetesek vagyunk :D
Mindkét Kisbabámmal végig fórumoztam itt a terhességet, nagyon sokat segített, a Kisfiúnk 2007-ben született, a Kislányunk 2009-ben, persze egyre kevesebb időm van írni, legaktívabb a Kisfiúnknál voltam még :D azért igyekszem rendszeresen jönni ide is :D
Úgy tervezem 2 hét múlva megyek először orvoshoz addigra Uh-on sok látnivaló lesz (szívdobogás! :D )
Mindkét Babám császármetszéssel született, valószínű most is császár lesz.
ezt most elküldöm... a vonalzóimat is rendbe kell szednem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szia Anitja!
Nekem is két császárom volt már. Most is arra számítok majd. Én második gyermekkel fórumoztam végig. :D
Sajnos nem igazán tudom, hogy hány hetes lehetek most. Ugye orvos nem igazán volt közlékeny, szikhólyagot látott csak. De megyek 17-én másik orvoshoz uh-ra, hátha okosabb leszek! :)
Vonalzót hol lehet és hogyan csinálni?

Nekem valószínűleg nem középidőben volt a fogantatás. Hanem később. De 17-én remélhetőleg okosabb leszek már! :oops:

Tacska, nekem "Az a 9 hónap" című könyv van meg, abban is jó sok minden van leírva. :) Ma mentél uh-ra? :) Várom az eredményt :) :)
telefon33
Érd

Sziasztok
Na voltam dokinál, egész délelőtt ott várakoztam, szörnyű mennyi ember volt ott... a kismanó lakása 14 mm-es jelenleg, 6 hetesnek kiáltottak ki. Amúgy minden rendben, csak ez a hányinger ne lenne. De legalább még nem vagyok álomkóros.

Kép
Kép
tacska
Eger

tacska! 14 mm a petezsák? :oops:
nekem a petezsák volt 14,4 mm, de nekem semmit nem mondott az orvos. Annyit, hogy korai terhesség, és hogy szikhólyag látszik. Semmi mást.
Hányinger... valami rettenetes. Mondjuk én álomkóros is vagyok :)
telefon33
Érd

vavyen72, Te voltál uh? Mit mondott a doki? Most néztem vissza, írtad, hogy csütörtök vagy péntek mész. Kíváncsian várom az eredményt!
telefon33
Érd

Ja igen, gondolom a petezsák a 14 mm

Kép
Kép
tacska
Eger

Én majd kedden megyek uh-ra. Nekem is 14 mm volt a petezsák. De nem mondta, hogy hányadik héten vagyok. Kb semmit nem közölt. Csak hogy szikhólyag látható. Neked?
telefon33
Érd

Hát nekem se sokkal többet, csak ennyit, meg hogy szedjek Femibion 800-at mert abban jóféle folsav van, meg hogy mikor menjek vissza...

Kép
Kép
tacska
Eger

Sziasztok,
Csatlakoznék én is, kedden voltam UH-gon, 5 hetes és 5 napos voltam számításaim szerint. 5,2 mm volt a baba, a petezsák 17,5 mm. Szívhang is volt már :D
kisbaby

Szia kisbaby!
gratulálok a babához! :) első baba?

tacska, mikor mész megint uh-ra?
telefon33
Érd

telefon33,
köszönöm, nem az első baba, mert volt sajnos pár évvel ezelőtt egy késői vetélésem. Remélem most minden rendben lesz.
A kalkulátorok szerint márc. 4.-ére leszek kiírva.
Nekem a legfőbb tünetem egyelőre az álmosság, állandóan aludnék.
Vonalzót viszont én sem tudom hogy kell :roll:
kisbaby

Telefon33: akkor nagyon hasonló cipőben járunk :wink:
Vonalzó: kattints rá az én vonalzómra, az angol, de vannak magyar vonalzók is már, a google-ba keress, ha nem tudsz angolul. Ha megcsináltad a vonalzót, a végén a fórumozáshoz a HTML Code-ra kattints, és azt amit mutat másold be a profilodba. Remélem érthető volt :roll:

Kisbaby már volt szívhang? nem semmi :D biztos valami szupi gépe volt a dokidnak :wink:

Lányok! ne aggódjatok szerintem, a 7-8.héten szokott általában látszani a szívhang, én is csak 2 hét múlva megyek először dokihoz.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kisbaby: Nekem is volt úgynevezett 0. Babám :(
Minden rendben lesz, ne aggódj :) Pár hónapra rá estem teherbe a Kisfiammal, aki hamarosan 5 éves lesz.

(Jaj alig tudok fogalmazni, olyan az agyam mint egy kovászos uborka...)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nekem is volt már úgynevezett 0. babám. Egy méhen kívüli terhesség. :(

Hát remélem, hogy kedden már lát valamit a másik orvos. :)

anitja: köszönöm a segítséget, kreálok is majd egy vonalzót nemsokára.

kisbaby: biztos, hogy minden rendben lesz! Nekem hullámokban jön a rosszullét.[/b]
telefon33
Érd

anitja, igen, tényleg csúcs gépe van a dokimnak, ezért lehet ilyen korán hallani a szívhangot. Én 5hét 5 naposan voltam nála, de egy barátnőmnek 5 hét 2 naposan is kimutatta ez a gép.
ha máshol picit régebbi uh gép van, az tényleg a 7. hét körül mutat valamit, úgyhogy tényleg senki ne aggódjon!

anitja, telefon, sajnálom a 0. babákat:( én a 15. héten vetéltem el, valószínű addig bennem lesz egy kis félelem..

telefon33, kedden már egész biztos látsz babát :D

a vonalzót megpróbálom én is
kisbaby

anitja,
megcsináltam a vonalzóm, de nem látom. A profilomban hová kell másolni?
kisbaby

[quote]t írta:acska, mikor mész megint uh-ra?

27-én megyek

Kép
Kép
tacska
Eger

Profilban hova másoljam a vonalzót? :shock:
telefon33
Érd

kisbaby, nagyon remélem, hogy kedden már látok babát :) elvileg már a 7. héten leszek.
telefon33
Érd

Na, hátha most így sikerült a vonalzó...

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

kisbaby, van olyan, hogy aláírás. Oda kell bemásolni. Most jöttem rá! :lol: És alatta jelöld be, hogy mindig adja hozzá az aláírást. Akkor minden hozzászólásnál ott lesz a vonalzó.

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Nekem a html-t nem jelenítette meg, csak a bb code-ot! Mikor azt másoltam be egyből látszódott.

Kép
Kép
tacska
Eger

Tacska június 27.-én kezdődik az olimpia is :lol:

Telefon33 igaza van Tacskának, tényleg a bb code kell, egész pontosan ez: PseudoHTML, UBBCode and BB Code és igen az aláíráshoz kell bemásolni, ne haragudj, ha nem voltam érthető...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt kismamik!

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a segítséget, nekem is sikerült a vonalzó:)

Kép
kisbaby

Nagyon várom a keddi ultrahangot. Elvileg modernebb ott a gép. De már biztos, hogy kell látnia babát. 7 hetes leszek. Lehet most is látott babát a doki, csak nem mondta. :cry:

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

biztos, hogy kedden már látod a babát:) hová mész uh-ra?

Kép
kisbaby

kisbaby másik sztk-ba megyek uh-ra. Ott modernebb is a gép.

Tényleg, ki tervez majd 4D uh-t? Hányadik héten? Hol? :lol:

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Sziasztok

Telefon33, köszönöm az érdeklődést, végül ma vizsgált meg az orvosom. 18 éve nem voltam szülőszobán, ma ügyelt a dokim és ott fogadott :)
Szóval : 5 hét és 1 nap :) és "már" 5mm-es.
Egyelőre ennyit mondott, két hét múlva megyek megint akkor újra megvizsgál.
Vigyázzatok magatokra.
vavyen72
Debrecen

Sziasztok,

vavyen72 gratulálok!

Tervezem a 4D-t majd vmikor 12. hét környékén. Nem tudom még hol, itt kerületünkben is van egy pár.

Kép
kisbaby

vavyen72, gratulálok a babához!

Ezek szerint nálam a doki nem közölte a valós adatokat, vagy hogy mondjam. Vagy annyira elavult az uh gép??? De majd holnap kiderül! Nagyon várom már!

4D én is tervezem, mindkét lánnyal voltam, most sem szeretném kihagyni majd. :lol:

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Sziasztok!

Én 28 éves vagyok és már van egy kisfiam,aki áprilisban töltötte az 5. évét. Mikor vele voltam pocakos,akkor mindig ide írtam a babanetre. Pénteken teszteltem egy halvány pozitívat,ma reggel pedig már egy szép erőset. Csak az a bajom,hogy folyamatosan azt érzem,hogy bármelyik pillanatban megjöhet és nagyon félek,hogy valami nem oké. Szerdán megyek dokihoz,tudom,még kicsit korai,de hallanom kell az ő szájából,mert különben nem hiszem el,hogy igaz! :) A neten kiszámoltam,hogy kb. március 21-én fog születni,tehát remélem,nem bánjátok,ha néha én is jövök hozzátok!?
gerianya
Pusztaszabolcs

Üdv itt gerianya!
Biztos minden rendben van, nekem is volt ilyen érzésem. És csak poénból csináltam meg a tesztet, nekem átlag 33 napos a ciklusom! Várjuk majd a szerdai uh után a beszámolót!

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

szia gerianya! gratulálok a pozi teszthez, nem lesz semmi baj, nekem is görcsölt egy picit a hasam. Gyere majd, hogy mit mondott az orvos.
Telefon33, neked drukk holnapra, írj majd!!

Kép
kisbaby

kisbaby, írok :) nagyon kíváncsi vagyok! :lol:
Nem is nagyon tudok másra gondolni :lol:

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Sziasztok!
Meg is volt az ultrahang. A lényeg, hogy szabályos petezsák, átmérője 25mm, benne egy élő embrio. CLR: 6,7 mm (kaptam képet, azon 6,54 mm van írva). grav.s. 6-7 hét (képen 6 hét, 4 nap van +-4 nap) EDD. 2013-03-08 (+-4 nap)
Szívhangot nem tudom nézett-e a doki, én nem hallottam, de gonodlom az élő embrio azt jelenti, hogy van szívhang. Nem?

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Telefon33 Ez nagyon jó hír, persze biztosan azt jelenti :D szuper :D (nem látom a vonalzódat, mekkorák a Lányaid?)

Gerianya szia, a méhtevékenység teljesen normális, én is sokáig azt hittem még, hogy meg fog jönni, várunk holnap a beszámolóval :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nagylányom 10 éves múlt, a kicsi 5 múlt. Kicsit bonyolult a helyzet :oops: Ez a pöttöm féltestvér lesz Nekik.

Augusztus 6-án megyek megint uh-ra, oda ahol először voltam. Hát... lehet tényleg orvosváltás lesz. Nem hiszem el, hogy egy hete még semmit sem látott az orvos. Vagy lehet csak nem közölte. Meg asszisztens annyit mondott, hogy majd négy hét múlva kapok beutalókat, stb.

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Telefon33, már délután bekukkantottam miattad,és láttam a jó hírt, gratulálok :D

És igen, élő embrió azt jelenti, hogy pulzált, azaz szívhang volt.

Gerianya, majd írj...

Én csak jövő kedden megyek újra, de már nagyon várom, legszívesebben minden héten mennék.

Kép
kisbaby

kisbaby, köszönöm! :lol:
Aztán felfedeztem a leleten, hogy nézett szívhangot is a doki. :lol:
Hát én is mennék legszívesebben minden héten ultrahangra! :roll:

Családient.hu vonalzók
telefon33
Érd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?