Tegnap egyetemen voltam, ma kirándultunk. Olyan fáradt vagyok, mintha a Mátrabércet teljesítettem volna, pedig csak 6 km-t mentünk, és alig volt benne szintemelkedés
. Hazajöttünk, aludtam 1,5 órát
. Csajszi persze kihagyta az alvását, tiszta dilis volt, itt hisztizett apának
Apa egy hős, hogy hagyott aludni, és „szórakoztatta” az aludni nem hajlandó lánykát!
Erra Jó kicsik a korkülönbségek! Majd adhatsz tanácsokat
Sejtetted, hogy most terhes vagy, azért teszteltél? A második terhességnél mennyire „kímélted” magad? Nagyfiú emelgetése, lépcsőn cipelése stb. terén gondolom. Nekem ez folyton para, bár amióta lemondtam a borsószememről, és nyugodtan cipeltem a csajt, majd mégis megmaradt a kis sejtkupac, egy kicsit bátrabban emelgetem a 9 kilós popóját
Nyuszuli Nem úgy volt, hogy a másik helyre mész? Ajjaj, ha ezek után nem tetszik a dokim …
. Amúgy az a típus, akit kérdezgetni kell, és mindent elmond, de magától azt hiszi, te mindent tudsz
Én ezt szeretem, így nem érzem, hogy hülyének néz és evidenciákkal ostromol
. Ja és nem fogja a kezed a szülés alatt, arra ott van apa
Nagymamis tiszta cuki ezzel a megérzéssel! Imádom az ilyet! Én nem vagyok valami közvetlen viszonyban anyósommal (13 hónap alatt még nem látogatták meg az unokájukat, mert „vigyázni kell a nagymamára
), de pont aznap, mikor elkezdtem a szurikat a lombikhoz, megkérdezte skypon, hogy kistesó ügyben van-e előrelépés
. Pedig nem mondtuk előre, hogy mekkora korkülönbséggel tervezünk, meg ilyenek. A lombikról arról mondjuk tudtak (ezt szerencsére minden családtag normálisan kezeli).
Én is úgy voltam Szaffinál, hogy minden rosszullétnek örültem
Mondjuk jól viseltem, remélem, most is
.
Fahéjmánia helyét a gesztenyepüré vette át
.
Eléggé nagy a társaság-igényem és ez „bezárva” egy babával fórumokon élhető ki
. Még mindig jobb, mintha a csajt rángatnám mindenhová „barátnőzni”. Amúgy is átalakulnak a baráti körök, hirtelen nem tudtunk miről beszélni a gyerektelenekkel
. Meg olyan furán néztek ránk, hogy szegények, nem tudnak jönni kirándulni/moziba stb.
.
Számításaim alapján a következő tesztelőnek a 4. gyerekét kell várnia, hiszen így jöttünk sorba