Most látom csak, hogy pár hozzászólás kimaradt nekem az előbb, mert pont együtt írtunk.
Csero!
Én imádom a Karácsonyt, főleg mióta vannak a gyerekek. Nem is az ajándékozás részét, hanem inkább az előkészületeket. A várakozást, a koszorúkészítést, a lakásdekorálást, a mézeskalács sütést. Igazából pont az ajándék részét nem nagyon szeretem, mert férjemnek pl. nagyon nehéz megfelelő ajándékot kigondolni. Ruha nem érdekli egyáltalán, felveszi ami van, ajándéktárgyak sem nagyon, a hobbijában próbálok mindig valamit okoskodni, de már rengeteg könyvet vettem a témában, mentünk múzeumba, stb stb, de most asszem szerszámkészletet kap. Ez sem az igazi, mert egyáltalán nem ért az ilyesmihez, de nemrég elhatározta, hogy belevág, nehogy már egy szöget se tudjon beverni a falba. Eszközei viszont nincsenek, úgyhogy most megkapja.
Anyóséknak, anyukáméknak szerintem most is fényképalbum lesz, mint már 3 éve mindig.
Gyerekek mindennek örülnek, sógoromékon agyalok, ráadásul nekik nyáron esküvő is lesz, úgyhogy nászajándék is kell...(ha már itt tartunk, pont júliusra tervezik, még az is előfordulhat, hogy mi a gyerekekkel el sem tudunk menni...)