piki Igen, Szaffi anyakönyvileg is Szaffi, de van neki egy keresztneve felnőtt korra is
szóval hivatalosan Zsófia Szaffi. Anyám hivatalosan Zsuzsanna, de egyetemista koráig senki sem hívta így, mert volt neki egy beceneve, és mindenki azt használta. A faluban még mindig Zizi néninek hívják sokan
Ezért mi akartuk, hogy Szaffinak a beceneve is kerüljön bele az anyakönyvbe.
31. hétre? Fú, az nem lehetett könnyű
sokáig kellett bent lennie a kórházban? Én egy pár órára alig birok elszakadni tőle, nagyon tisztelem azokat, akik haza tudnak menni míg a pici a kórházban van!
Anyósék hogy is fogalmazzam... nekik valahogy a családi értékek máshogy alakultak. Nálunk mindig a gyerekek voltak az első helyen, náluk anyósom, a két fiú meg felnő valahogy
Úgylátszik, ez az unokával sem lesz másként
hamupipöci Hát, nálunk apa multiban nyomul kutató-mérnökként, azt meg jól megfizetik, ha hajlandó veszettül sokat dolgozni. Eddig hajlandó volt, most kissé visszavett, de már elég stabil a helye, nem ma kezdte, sok a kapcsolata külföldön is, szóval megengedheti magának, hogy csak 9-9,5 órát dolgozzon naponta. Gondolhatod, hogy nem az én tanári fizumból lesz a lakás
Abból talán egy névtábla kijön az ajtóra
Neki meg a szabadalmak néha jól fizetnek, és akkor azokat félretettük. Azért nem lesz jacht az Adrián belőle
de tisztességgel fogunk tudni felnevelni akár 3 gyereket is
Igen, nehéz kérdés a hitel vagy albérlet. Én sokáig úgy voltam vele, hogy ha egyszer nem lesz pénz, és kiraknak, akkor inkább a bérlakásból, mint a sajátból. Itt még mondhatom, hogymegyek egy kisebbe, rosszabba stb.
Én is már most nézegetem a terheseket, hogy milyen szép pocijuk van
Minap az alattunklakóval összefutottam, mondta, nem is látott engem nagy pocakkal
Rajtam a 14. héttől látszott, mindenki észrevette. Oké, télen nagy kabátban nem annyira evidens a dolog. Pedig egyszer rá is szóltam a férjére, hogy ugyan már ne a lépcsőházban cigizzen, mert a házirend is tiltja, meg terhesen nem egy élmény ezt szagolni miközben lihegek fel a harmadikra. Szóval tudhadta volna.
Székelyudvarhely nagyon szép, voltunk ott egy esküvőn a református nagytemplomban, nagyon tetszett, bár a lelkész nem az én stílusom volt. A környék meg csodás, egyszer négynaposra mentünk arrafelé anyósomékkal, talán Ivó-ban, vagy mellette levő faluban voltunk, nem emlékszem pontosan a nevekre
Meg abban sem vagyok egész bizti, hogy az van Szuhely mellett, bocsi, ha 500 km-mel odébb van
Sokat túrázunk Erdélyben, lévén a párom Mvhelyi, és ismeri a hegyeket, most meg élvezi, hogy van kocsija, és nem kell a vonatokkal kirándulni járni
Egyszer elbicózott a haverjával Mvhelyről Székelyudvarhelyre valami diákprogramra vázas hátizsákkal a hátán, na az kemény dolog lehetett
Szaffi az éjjel álmában félrenyelt, arra ébredtem, hogy veszettül köhög meg fuldoklik. Mire átrohantam, már csak pislogott álmosan, de persze utána mellettem aludt és fogtam a kezét
nekünk nincs légzésfigyelőnk, mert a barátnőmé állandóan hamisan riasztott, én meg nem akartam ezzel idegesíteni a csajt, hogy sipol az ágya, de ha apa hazajön, lehet ráveszem, szerezzünk be egyet. Már csak egyett kell aludni, és apa itthon lesz!