Ildóca,
De jó, hogy ennyit és ilyen részletességgel írtál!
Persze, hogy érdekel a kavicsos módszer! Csak nem gyűjtögetni kell?
Nálunk két lány van, Panna 5 és fél, Lilla pedig Karácsonykor lesz 4. Férjemmel filóztunk rajta, hogy legyen-e valamikor harmadik, de még nem sikerült dűlőre jutnunk, mikor egyszer csak késett a menzim és elkezdtem émelyegni... Döntött helyettünk.
A lányok most egy helyre járnak oviba, ami nagy könnyebbség, Panna viszont jövőre kezdi az iskolát. Egyelőre mi is hordjuk őket külön tornára és zeneoviba, és félek, ezt hogy lehet megoldani egy pici babával pluszban. Persze, sokan mondják, hogy egy harmadik vagy negyedik gyereknek már többet el kell viselnie, jobban meg kell tanulnia alkalmazkodni, és persze ez nem biztos, hogy rossz. Csak hát rossz felébreszteni egy alvó babát, ha menni kell a nagyokért...
A lányok egyébként jól motiválhatók, főleg Panna segítene szerintem. Ő nagyon szereti a nála kisebb gyerekeket.
Igen, a kedvezményekről tudtam, jól is jön nagyon, különben fogalmam nincs, hogy bírnánk. Olyan fura, első és második alkalommal ment minden, mint a karikacsapás. Mindenről volt határozott elképzelésünk, kezdve a nőgyógyásztól és kórháztól az anyagiakon át a gyerekszobáig, most meg minden olyan bizonytalan... Ha nem lenne elég, hogy a röntgen és a gyógyszer miatt aggódom, a máv kh már bezárt, az előző nőgyógyászomtól eljöttem (akinél a két lány született). Rengeteg babás cuccot eladtunk/elajándékoztunk már, az sem volt jó ötlet. Na mindegy, valahogy majd csak lesz.
Gil,
Üdv közöttünk! Szívből kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek! Őszinte elismerésem a kitartásotokért! A repülőről nem tudok nyilatkozni, sajnos fogalmam sincs.