DVD-re tornázok, kimondottan kismamatorna. Kb. 40 perc, egyáltalán nem megerőltető, inkább csak átmozgat. Nagyon jól esik, utána nagyon jó a közérzetem. Háton fekve, oldalt fekve, négykézláb és törökülésben vannak gyakorlatok. Mindenből kb 3-4 -et kell csinálni, így esélyed sincs rá, hogy nagyon elfáradj. Vannak mellizom és hátizom erősítő gyakorlatok is. Szóval nekem bejött. A 12. hét előtt tornáztam rendszeresen, heti 1-2 alkalommal. Amióta tudom, hogy ikreket hoz a gólya
, a mai napig nem mertem tornázni, de már nagyon hiányzott. Jah és mindig úgy csinálom, hogy ha valami egy kicsit is fáraszt, akkor azt a gyakorlatot kihagyom és pihenek.
A biztonság kedvéért a jövő héten azért rákérdezek az új dokimnál.
A védőnő se tudja még, hogy ikrek, pont most ment el két hét szabira. Amikor még egy babáról volt szó, mondta, hogy mindent csináljak nyugodtan úgy, mint előtte. Tehát nem kell teljesen eltunyulni. Én előtte is hébe hóba szoktam tornázni, de az nem volt rendszeres. Most viszont kifejezetten hiányzott. Úgy éreztem, teljesen eltunyulok, ha nem mozgatom át magam egy kicsit.
Szokás szerint hosszú lettem...