Suzytunder, nekem reggel nincs émelygés, napközben jön elő, estére fokózódik és éjjel vagyok kész tőle! Bár már enyhülni látszik. Lizinél csináltam ezt a variációt és nagyon bevált, de most nem tudom megcsinálni, mert kb fél óráig ér valamit
Nem baj, már csak egy hét és elvileg megszünik
Ne idegesítsetek
nem akarok kelni hozzá... 6 hetes kora óta végigalussza az éjjeleket, de amióta a hátsó fogak jönnek nem lehet bírni vele. Kb 3 körül szokott hepajkodni 1 órát, aztán elalszik és 8körül kel, de ma
remélem nem szokik rá. Az volt a leggázabb az egészben, hogy elmentünk autózni, hogy hamar elaludjon, de elég jól bírta.... 4ig tütükéztünk és raktuk ágyba. UGye azonnal felébredt, ahogy vízszintesbe helyeztük, és még sírt picit, tehát kb fél 5 volt mire elaludt én mondjuk utána sem tudtam nagyon aludni, mert aggódtam a férjem miatt, aki 5 előtt kelt és ment egy baromi hosszú autós útra és féltem, hogy nem aludta ki magát, aludt vagy 3 órát se...
No mind1.
Az az igazság, hogy clostyt szedtem és erre mondják az orvosok, hogy közrejátszik a tejtelenség ügyben. Amúgy elég komplex volt ez a dolog nálam.... Ugye kicsit elkezeltek és azonnali életmentő császárt kellett nálam alkalmazni, rengeteg gyógyszert kaptam, ami nagyon kiütött. Nagyjából 2 napra nem emlékszem. Aztán meg a csecsemős nővérek le sem sz@rták az ember fejét, hiába kérdeztem, hogy smint. Még a pelenkázást sem mutatták meg. SEMMIT. Végül jött egy nő, aki fogta a cicim és úgy megmaszírozta, hogy csak pislogtam! Az oxitocyn sem volt ilyen durva
azt mondja, talán a balból fog jönni néhány csepp, amúgy nem látott semmit. Szóval le lettem csekkolva.... Meg próbálkoztam ám én is, de nem eleget, elég volt a magam baja. Ráadásul ennek tetjébe kissé durva depressziót kaptam a szülés körülményeitől. Tehát minden közrejátszott a tejbelövellés ellen.
[quote] írta:n meg azt várom már mikor nőnek meg végre a cickóim
bizti nőtt! Legkésőbb szoptatásnál tuti meg lesz az eredmény!
Igen Kirus, én tudom már a dátumot. nov. 04-én kell 8:30ra mennem a Barossba, meg utána a drimmal konzultálok. Esetleg te is a Barossban fogsz szülni?
[quote]L írta:inket nem tettél be ami megnézhetek Rolling Eyes ,vagy melyik az??
melyikre gondolsz?
Ki hol fog szülni?
Hné, neked spontán összejött a baba? Mennyi idő után?