képzeljétek, mióta ilyen nagyon meleg van, bejönnek a lakásba a Futrinkák, szerencsére még nem volt olyan sok, 10nél is kevesebbet fogtunk meg.Menekülnek a meleg elől és bejönnek a lakásba.
Nem bántanak, de elég csúnyák, és mindig félek, nehogy rámászanak a kislányra, minden este lefekvés előtt át kell néznem a lakást.Csak sötétben jönnek elő.
Tegnap is lefekvés előtt körülnéztünk, sehol semmi, uh lefeküdtünk, egész késő délután nyitva volt az ablak mert kicsit lehült a levegő és engedtünk be friss levegőt, este lehúztam a redőnyt, de nyitva hagytam az ablakot.Minden este még el nem alszom, fülelek, h nem e jöttek elő a bogarak, elég kemény a páncéljük, és a lábuk is, és lehet hallani őket.Egyszer csak, hallom, hogy vmi mászik a radiátoron, elég hangos volt, elkáromkodtam magam, és mentem ki a kislámpáért, meg szóltam a páromnak, mert én már nem szívesen fogdosom őket, így is sokáig nem is tudtam aludni.
Felkelt a párom nézelődik zseblámpával, nem lát semmit, egyszer csak vmi bazi nagy állat elrepül előtte.Akkor gyorsan felkapcsolatam a lámpát, nézelődtünk nézelődtünk, de semmi egyszer csak látom, hogy egy bazi nagy zöld sáska ül a porszívó nyelének tetején, még jó hogy időben észre vettük, és nem szállt rá egyikünkre sem.
Komolyan mondom, még falun laktam ilyenek nem voltak.itt a városban, meg jönnek be a bogarak.
Remélem ma este nem találkozok semmivel, mert laswsan éjjeli bagoly leszek, éjjel lesek, nappal alszok.