Szia Móni!
Az MSN-el kapcsolatban majd a fiamat megkérem, hogy világosítson fel, mert én nem szoktam használni.
Igen, Szabó Csaba a férjem, de nem pásztor, hanem evangélista. A pásztor pl.Németh Sándor, illetve ő inkább apostol. A férjem inkább segít a pásztoroknak, hirdeti Isten Igéjét.
Tegnap olyan jól sikerült a bábolnai alkalom, hogy ötkor kezdődött és este 10-ig tartott. Majdnem éjfél volt, mire hazaértünk. Volt egy új megtérő!!!
Mi is szoktuk nézni a Vidám Vasárnapot, a múlt heti is csodálatos volt!Nagyon szeretem a Sándor tanításait.
Nagyon klassz lehet a saját farmotokon piknikezni. Nekünk van egy házunk Nagykarácsonyban, tavalyelőtt jöttünk el onnan, de még nem sikerült eladni. Néha visszajárunk, rendberakjuk a kertet és ha bejön a jó idő, mi is fogunk grillezni, vagy szalonnát sütni. Bár ott nem olyan nagy a hely, mint amekkora nálatok.
Lehet, hogy buta kérdés, de az állatokat fel is dolgozzátok(hús, tej, sajt)vagy eladjátok?
A gyerkőcök ilyen adottságok mellett gondolom egészségesek, talpraesettek. Mármint a jó szabad levegőre és a mozgás lehetőségre gondolok.
Az én két fiam sajnos előnyben részesíti a négy fal között végezhető dolgokat, pl tv nézés, számítógépezés. Sajnos. Persze szót fogadnak és ha azt mondjuk nekik, hogy most nem nézhetnek tv-tv agy nem gépezhetnek, akkor nem csinálják. A kisebbik mondjuk szeret biciklizni, meg focizni és ahol lakunk ezekre van is lehetősége.
Írtad, hogy voltatok Balatonfűzfőn, nem tudom, melyik részén voltatok, de mi gyártelepen lakunk. Ez elég pocsékul hangzik:"gyártelep", de képzeld el, hogy ez egy olyan erdős rész, ahol a házakat beépítették a fenyőfák közé, és gyönyörű füves, fás, bokros az egész. A házból kilépve bent vagy az erdőben. Voltak gyárak, de azok már mind csődbe mentek, ezért tényleg tiszta, csendes, nyugodt az egész környék.
Na de be is fejezem az írást, mert már túl hosszúra nyújtottam a témát.
Érezzétek nagyon jól magatokat, és szép időt kívánok nektek a szalonnasütéshez!
Áldjon az Úr!
Ildi