Manósziget!
Te vagy köztünk a 3. szeptemberi babaváró, akinek épp 20 hónapos az egyik gyermeke.
Máté 4h27m-kor született. Nagyon félénk, elég passzív, olyan szinten irtózik az agressziótól, hogy sírva fakad, ha hangos, vagy vadóc mellette egy kisgyerek. Mindent soká csinál, későn járt el, lassan kezd beszélni, későn kedzett szilárdat enni...igazi anyámasszony katonája, de a rajongásig oda vagyok érte. Ő ilyen, hát akkor ilyen. Viszont elképesztő kézügyessége van és már 9 hónaposan humorról tett tanúbizonyságot, az a jó, hogy nem egyformák, mint ahogy mi sem.
Akkor Mirának oroszlán az ascendense.
Erika
Hát elég lehúzó tud lenni egy ilyen negatív ember! Nem tudja elképzelni hogy másnak máshogy jó élni...azt mondják különben, hogy az ilyen őrült tisztaságmánia azt jelenti valójában a belső tisztátalanságát kompenzálja ezzel valaki.....
Tisz!
Nálunk is ez volt, nem igazán mostanra terveztük, illetve inkább én, szerettem volna visszafogyni versenysúlyomra, és átaludni az éjszakákat. De nem is védekeztünk.
Márti
Akkor a fiúk majd úgy fogják védeni, hogy csak naaaaaaaa!!!! Jó dolga lesz Kamillának. ill. van.
Nem tudom lányok ti hogy vagytok vele, én teljesen még most sem fogom fel! Talán majd az első uh-n, ha látom a kis szívét dobogni...