Mush: nagyon édesek a cuccok, amiket vettél.
Én egyébként táppénzen vagyok. Sajnos egy babát már elveszítettünk és most az első trimeszterben volt egy kevés barnás folyásom, Duphastont szedtem és ezért áprilistól táppénzen vagyok. Nem is bánom, nagyon jó itthon és annyit pihenhetek, amennyit csak akarok. És most még lehet. A második csemeténél már nem valószínű
Jóga: hát ez valami isteni volt. Biztosan megyek következő alkalommal is. Olyan jó volt csak magunkkal (mármint a babával és magammal) foglalkozni. Az elmélyülés egyik jeleként a tejem mindkét mellemből folyt a jóga alatt. Megfigyeltem, hogy akkor jön elsősorban, ha nagyon a babára koncentrálok
Hát ez van. Legalább ez működik..De már nem zavar, lassan hozzászoktam már. De tényleg tudom ajánlani. Jó kis gyakorlatok, semmi megerőltető, csak ami jól esik.
Úszni én is szeretnék menni, nagyon. Amúgy igazi vizicsibe lennék és most a gátlásosságom sem zavarna, de tartok a fertőzéstől, és nem tudok megbízni egyik medencében sem itt a környékünkön, úgyhogy nem kockáztatok, kénytelen vagyok kihagyni
marad a zuhany
Ági, Ani, üdv itt.
Ancsa, az már tökre jó, hogy érzed. Szerintem még most is egészen csöppnyi a kishölgy odabent, szóval nem hiszem, hogy az probléma, ha kevesebbet érzed. Még elég nagy a helye mozogni, de majd később! Anyukám azt mondta, hogy nekem még a könyökömet is meg tudta fogni, annyira tele volt velem a pocakja
Végül bejelentkeztünk 4Ds uhra, jövő hét péntekre. Éppen 17 hetesek leszünk. Nem a 4D kedvéért, csak hogy lássuk, minden rendben zajlik e odabent. Mert a következő hivatalos uh csak júli 11én lesz és én addig nem bííííííííííírom ki.