Sziasztok!
Húha, alakulunk! Mindenkinek gratula a csíkokhoz, és problémamentes pocakosodást kívánok! Már egész sokan vagyunk.
Látom, mindenki leírta a tüneteket. Hát nálam van cicifájás, fáradékonyság, ingerültség, ami azzal is jár, h napjában többször csak úgy bőgni tudnék, és nem tudom elmondani miért. Nagyon ritkán émelygés szerűség, de nagyon enyhe, és ez általában délután/este. Kicsit aggódom ez miatt, mert 1,5 éve volt egy terhességem, ami a 12.hétig tartott - és erről nem szeretnék többet beszélni - , de akkor elég durva hányingerem volt minden reggel és délután,3x hánytam is, sokat meg épp megúsztam. Na de igazából nem emlékszem, h mikor ütött be, elvileg még utolérhet, csak 5+1 vagyok. Majd látjuk.
Épp most kaptam egy rossz hírt. A barátaink, akikkel együtt lakunk, most látogattak haza Mo-ra (mert egyébként Londonban élünk), a lány 10 hetes volt, és elmentek Uh-ra, mert itt csak 12. hét az első vizsgálat, és már nagyon kiváncsiak voltak. Sajnos kiderült, hogy a baby 6,5 hetesen megállt a fejlődésben, és már nem volt szívhang, úh be kell feküdnie. Pedig olyan jól elképzeltem, hogy együtt fogunk babázni.
Szegények! És persze nagyon félek, hogy velem is ez fog történni, mert ezeket a tüneteket kevésnek tartom.
Judit! Székrekedésre azt tudom ajánlani, hogy egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és igyál napi 2l folyadékot, ami a legjobb, ha víz, gyógytea, vagy friss gyümölcslé. Emellett próbálkozhatsz még tejjel, joghurttal.
Akíra! Ügyi vagy a tábla miatt! Tökjó, már én is szerettem volna javasolni. Ha még ajánlhatok valamit, akkor én tennék hozzá még egy életkor oszlopot, persze ha a többiek is így gondolják, és nem titok.
Sejtem, h én leszek a legfiatalabb. (nemsokára 23
) És esetleg a sorok lehetnének 2 különböző színben az alapján, hogy ki kislányt, ki kisfiút szeretne, és majd meg lehet változtatni, ha már tudjuk is. Egyébként a szülés időpontja azért lehet változó, mert valószínűleg nem egyformák a ciklushosszaink. Az enyém spec. a nagykönyv szerinti 28-as, ugye a gyógyszer miatt nem is lehetne más. Ja és a kórházhoz beírhatod hozzám, h Royal Free, London.
A következő vizsgálatot pedig nem tudom, elvileg áprl. 19 körül lehetne, de addig tuti nem bírom ki, vagy hazudok majd vm méhen kívüli tüneteket, és akkor egyből elküldenek, vagy elmegyek privátban, ami 95ł, kb.30.000Ft.
Na assze most ennyi, vigyázzatok magatokra! Minden jót!
Sensie és Beenie