Merikém! A holnapi vizsgálat után azonnal gyere! Nagyon kíváncsi vagyok rátok!
Virág! Mi már egy jó ideje próbálkozunk. Sajnos nem jön a baba. Az az igazság, hogy idáig talán csak a természetes módszerekben bíztam és vártam a csodát. Sajnos rájöttem, hogy ez nem megy ennyire könnyen. Hőmérőztem egy jó ideig, aztán teákat iszogattam, folyamatosan agyaltam és görcsöltem a projekten... no, és a vény nélkül kapható csodaszereket is "mind" kipróbáltam. Aztán nem is olyan régen, dokihoz kellett rohannom, mert annyira "félrekezeltem" magam, hogy a mensim nem akart elmúlni és iszonyatos erősen megvolt. Szóval.... nagy mágus vagyok....
Szerettem volna a dokis részt: a túrkálásokkal, vizsgálatokkal, vérvételekkel, hormonális gyógyszerekkel és egyéb nyűgökkel kihagyni. De nem lehet. Úgyhogy most ez jön.
Szerintem, nem kizárt hogy előbb lesz babád, mint nekem.
Azt kívánom, hogy minél előbb (akkor amikor ti szeretnétek!!!!!), sikerüljön a baba!!!
Én is évekig tanultam. Mindig volt valami, ami miatt a babatémát halogattuk. Utána meg azt éreztem, hogy versenyt futok az idővel, és jajjjj, már minden barátnőm babázik...én meg sehol sem vagyok. Mintha kevesebb lennék miatta/ vagy gyengébb náluk. Irigykedve néztem a babásokat, iszonyatos érzések kerítettek hatalmukba. Mostanra ez megszűnt.
Jól érzem magam, de szeretném rendbetenni a szervezetemet egy szuper dokival. Örülök a nyárnak és elfoglaljuk magunkat az építkezéssel.
Mit tanulsz? Ha a gyógyszer ilyen erős, akkor valóban ajánlatos vigyázni!!!
Mo