Sziasztok!
Nekünk is az első babánk lesz, és elsőre sikerült, nagyon akartuk is, hogy elsőre sikerüljön.Az első tesztem negativ lett, csak a második lett pozitiv, úgy hogy én már a 7.hetet betöltöttem.
Sajnos csak a jövőhéten mehetek UH-ra, de igy is csak protekcióval, mivel még nem voltam a 6. héten a nulladikon, és igencsak sürget az idő.Habár nem kifejezetetten vagyok a hüvelyi uh-tól elragadtatva, de hát nem tudok mást tenni!
Mi még nem mondtuk senkinek(habár aki látott már várandós nőt, az könnyen rájöhetne...
), csak ha túl vagyok az UH-n, és tényleg ott van.
Ismerem a problémád Ildikó, én is ezen agyaltam, mig nem találkoztam a dokimmal(3 éve járok hozzá, nekem korábban voltak kisebb-nagyobb problémáim, ezért van magándokim, meg a körzeti sztk-s orvoshoz akkor se mennék, ha egyedül kellene megszülnöm a picit...)körzet szerint a délpestihez tartozom, a dokim az Ies klinikán van, és amikor mondtam neki, hogy én nem oda tartozom, azt mondta, hogy nem érdekes, ne is törődjek vele.Szerintem egyébként ez annyira bizalmi dolog, h kell valami szimpátia iránta, legalábbis én nem mutatom meg akárkinek.Volt olyan doki előtte, h megláttam és már mentem is ki a rendelőből, lehet, h jó orvos, csak nekem nem volt szimpatikus.Úgy hogy ebben nem tudok segiteni, egyelőre annak örülök, hogy nála maradhatok!Szóval nekem ilyen szempontból, jó, hogy van, meg azt hallom, hogy azért benn van a szülésnél, nem csak varrni jár be...igazából a szülésznő van veled végig, azt is lehet választani.
Én a Gravidát szedem kb.2,5 hónapja, jó is az étvágyam tőle rendesen, hiztam is, már a mérlegre se merek ráállni, a ruhatáramról ne is beszéljünk, mert sirógörcsöt kapok.
Azonkivül, h a melleim orbitálisan két méretet nőttek egyik napról a másikra szinte(és hol van még a vége?) és olyan kemények, mint a kő, meg a méhem húzódik néha, igazából ma volt az első öklendezős napom.Nem hányinger, meg ilyesmi, csak szó szerint öklendezek.
hol csinálod a vonalzót?