Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Várom ide olyan anyukák írásait,akik áprilisra várják a babájukat.Magamról annyit,hogy 35 éves multam és a harmadik babánkat várjuk.
Most kezdtem a 30 hetet és egyre nehezebben megy az alvás.
Sziasztok4

Aranka
ari3

Szia ArankaKép
Én április 25-re vagyok kíírvaKép
Ugy nézz ki hogy kislányunk lesz,Viktória
Most a 28+4 napot taposomKép
Már egyre fárattabanKép
Gratulálok a 3 gyerköchözKép
Nekünk az első babánk lesz!!

Kép

Kép
edinka

SZia Edinka!

Gratulálok a kislányotokhoz.Hol fogsz szűlni?
Én a MÁV kórházban,az előző két gyerkőckét is ott szűltem.Nekem is kislányom lesz.Zsófia lesz a neve,illetve már az:-)
Jövő héten megyek 4D-s ultrahangra,már régen láttam a kicsimet.
Igen én is egyre fáradtabb vagyok,pláne hogy az energiám nagy részét kiveszi a 20 hónapos kisfiam.A lányom már 14 éves lesz.

Szia
Aranka
ari3

Aranka
A MÁV kórházról én csak jót hallottamKép
Mivel én vidéki vagyok, én nem Pesten fogok szülni hanem a Balassagyarmati Kennesey KórházbanKép
Igaz nem baj ha egyből letegeztelek?????
Voltál már azon a vércukorszint mérésen/terhelésen?
Én 14 én megyek!!!
Tudsz róla valamit hogy milyen érték a jó?
ÁÁ csak nem lesz semmi baj!!!!
Nincs a profilodban rólad képKép
ÚÚGGYYY megnézztelek volna milyen nagy pocid vanKép))
Bevásároltatok már a kicsinek?
Vagy "örökölni" fogKép
Nekünk még csak a kiságy van meg
na meg pesze kaptunk ruhákat isKép
Szombaton megyünk megvenni a babakocsit!!
Neked milyen véleményed van a szülésről?
2 gyerköc utánn már lehetKép
Nem akarsz nekem mesélni rólaKép
Csak úgy nyugtatásképp mert már egyre jobban kezek félniKép

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!
A MÁV kórház szülészete a tökéletes szülészet.Olyan amilyennek mindig is elképzeltem.
A szülésről annyit tudok neked mondani,hogy amikor a fiamat megszűltem azt mondtam,jöhet a következő.A lányomat annak idején a kórházba érkezést követően 1 órával szűltem,de akkor még nem volt bababarát a kórház,így ez nem maradt meg olyan pozitív élményként bennem.A kisfiamat,érkezés után két és fél órával szültem.Nem mondom,hogy nem fáj,mert fáj nem is kicsit.De amikor kibujt és rámtették az maga a csoda.Vizsgálatok után ottmaradtunk hárman és élveztük egymást.Szopizott is a Gergő,amit azóta is folyamatosan megtesz.Nem kell félni a szüléstől én amikor fáj arra gondolok,neki mennyire fájhat és ő azt sem tudja mi történik vele.Már hetekkel szülés előtt elkezdek vele alkudozni,hogy segítünk egymásnak.
Terheléses cukron már voltam,de nem tudom sajnos,hogy mi a jó eredmény.Mivel minden rendben volt,nem is néztem mikor nem az.
Milyen kocsit veszetek?Mi is vettünk egy ujat.Kiságyat örököl Zsófi a bátyustól,de ruhákat nem nagyon,mert elég fius cuccai vannak,voltak Gergőnek.Már majdnem minden megvan sőt tegnap és ma ki is mostam és vasaltam a rucikat.
Majd teszek fel képet,ha lesz időm.Nagyon édes a babád,de rólad sincs kép.

Na majd még jövök,csak mennem kell mesét olvasni.
Szia
ari3

Rólam van kép a profilomban lévő
saját weboldalon, kattints ráKép

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Szép nagy pocid van.Tettem fel egy képet magamról,ez a mostani állapotomat tükrözi.Nagy tett volt ez tőlem,mert nem szeretem ha fotóznak.
Zsófi cica két napja szinte állandóan mocorog,feszít,még éjszaka is.Ma sétáltunk egy jó nagyot a lányommal és a kisfiammal.El is fáradtam rendesen,de pihenni nem nagyon tudok,mert amint leheveredek,Gergő rögtön mászik rám.Nem érti még hogy a pociban van a kistesó de ő is állandóan simizni akarja.
Most alszik,megyek én is lefekszem,hátha sikerűl egy kicsit aludnom.Te nem szoktál fent lenni éjszaka?Nekem van,hogy éjfél után felébredek és vagy egy órán keresztül is csak forgolódok.Persze reggel,amikor indítani kellene a leányzót iskolába,már tudnék aludni.Mire elmegy addigra meg a Gergő is felébred.Ez van.Majd 10 év múlva kialszom magam.
Jó éjszakát.
Szia

Aranka
ari3

SziaKép
Ahogy elnéztem a pocidat azt kell mondanom hogy majdnem egyforma az enyémmelKép
De azért a tiéd nagyobbKép
Hanyadik hétben is vagy?
Írtam hogy megyünk babakocsit venni,arról is tettem fel képet az albumomba!!!
Hát az éjszakai alvás nekem sem az erőségem Kép
Legalább 2-3-szor fel kell kellnem Wc-re menni ,de utánna meg nehezen alszok vissza!!!
Na meg Viktória is akkor kezd helyeszkedni a pocibaKép
Akkor meg azért nem megy az alvásKép
Szerinted te jobban jártas vagy a témában mint én, szűlésznőt is kell választani????
Mert nekem csak dokim van!!!!
Mikorra is vagy kiírva?
Nekem nagyon keményedik a hasam ,pedig szedem a Elevitet, meg a Magnézium B6 -ot de az utóbbi semmit nem használKép
Nekem van ilyen keményedésed?
Na megyek vacsizunk

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Tetszik a kocsitok!
Bocsi,hogy eddig nem írtam,de tegnap elcsúsztam a jégen és feküdtem.Nagyon megijedtem,de úgy tűnik minden rendben.
Most a 31.hétben vagyok és csütörtökön megyek 4D-re.Már nagyon várom!
Én szülésznőt nem választottam,mert a lányomnál annak idején még nem lehetett,a fiamnál nem gondoltam rá,ott pedig láttam,hogy mindegyik felkészűlt kedves,úgyhogy aki lesz.Április 16-ra vagyok kiírva,de mindkét gyerkőcöm kicsit előbb jött,szerintem Zsófi sem húzza addig!A haskeményedésről beszélj a dokival,bár valamennyi normális.de azért jobb ha megnéz és megmondja mit tegyél.Szerencsére nekem nincs.
Na megyek pihenek egy kicsit!
Szia

Aranka
ari3

Sziasztok!
Látom ketten vagytok eddig a topicban,csatlakozhatom?Én is ápr.25-re vagyok kiírva(pont az első kisfiam névnapja márk)és én is a Máv-ban fogok szülni.Mindkettőtökkel van valami hasonlóság,érdekes,nem?!
Ahogy említettem van egy két és fél éves örökmozgó kisfiam és a kistesó is fiú lesz(Kristóf).Focicsapatra gyúrunk....hi-hi.
Ari,te kinél fogsz szülni?Én a Kisfalvinál,ismered?Az első babámnál nem hozzá jártam hanem a Szentirmayhoz de eléggé csalódtam benne.Az hagyján hogy nem jött be a szülésre mert épp vidéken volt szombat éjfélkor ittasan,de a kórházban töltött 4 nap alatt meg se látogatott.Ezt azért furcsálltam mert előtte 8 hónapig 3 hetente jártam hozzá és gondolhatod hogy az anyagiakat is eléggé megkövetelte.Ez a mostani dokim nagyon rendes.Nem pénzéhes(talán mert még viszonylag fiatal és va hivatástudata)de ami még fontosabb hogy nem futószalagon kezeli a terhes nőket,szóval mindig mindenkire emlékszik.Ja és a szüléshez való mentalitása is nagyon tetszik.Mindenképp a Máv-ban akartam újra szülni mert ahogy te is írtad a szülészet tökéletes!!!
Az alvással kapcsolatban ugyanabba a cipőbe járok mint ti,én se tudok aludni szinta semmit éjjel.Ráadásul köztünk szundizik a kisfiam is,így még nehezebb a dolgom.
Méhkeményedéseim nekem 5 hónaptól egyfolytában vannak sajna.Szedek B6-t de nem tudom segít-e.Lehet benne fizikai is(Márk emelgeteése stb..)meg pszchiés is mertt fősuliba járok és a vizsgák előt.t stresszelek.
Na jó kis regényt írtam neketek,bocsi...
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Örülök neked,már csak azért is mert még egy hasonlóság.Én is a Kisfalvyhoz járok és én sem nála szültem az előző két gyerkőcömet.csak a dokim elment nyugdíjba és váltani kellett.Nagyon jó fej,remélem a szülőszobán is az lesz.Nálunk is velünk alszik a kisfiam és nagyon szeret hozzámbújni,úgyhogy apihenés nálam is kizárva.
Nekem sem lenne szabad emelgetni Gergőt,de ki tud nekik ellenállni.Milyen érdekes ha a mostani babánk fiú lett volna akkor Márk lett volna.
A kisfiad felfogja már hogy lesz kistesó?Az enyém nem,de látja ahogy a nővérkéje és apa odabújik a pocimhoz és jön ő is puszikákat adni rá,meg simizni.
Na indulunk sétálni!
Szia

Aranka
ari3

Ödv Panni a csapatunkbanKép
Én is április 25 re vagyok kiírvaKép
Remélem ezzel a mostani orvosoddal jobban fogsz járni mint az előzővel!!!!
Tőled is várunk a pocis képeketKép
(persze csak ha van rá lehetőséged)
pusz
Edina és Viktória

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Bejelentkeznék én is HOzzátok Kép
Edinka, Téged már ismerlek a babaprojectes topicból, emlékszel rám? Kép

Én is a MÁV-ban fogok szülni, ápr. 27-re vagyok kiírva, de gyanítom, korrában fog érkezni a Kisfiunk, akit Leventének fogunk hívni.
Van már egy 21 hós Danink, kerek 2 év lesz a Lurkók között Kép

Panni, emlékszel, írtam Neked a MÁV-os topicban, hogy sokunknak bejött a sóskívánósság = kisfiú, Nálad is?
És Aranka, Nálad lehetett ebből következtetni valamire?

MOst csak ennyi, később még benézek
Andi
psandi

Szia Andi!

Üdvözöllek a csapatban.Nem tudom mit is kivántam az elején,mert állandóan hánytam.72 kg-al indultam és most a 31 héten vagyok 75 kg.Úgyhogy fogytam egy jó pár kg-ot.Kinél fogsz szűlni?
Te nem tartasz a kis korkülönbségtől?Én egy kicsit,mert Gergő elég anyás.

Szia

Aranka
ari3

Sziasztok!
Ari!
Tényleg te is a Kisfalvihoz jársz?Tök jó .Ugye milyen rendes?Pont ma voltam nála,szerncsére minden ok.Az itteni(gödöllői)védőnő kicsi "beszaraztott"mert a 4D UH-n látszok hogy elől van a méhlepény és így elől van a köldökzsinór is.Arra figyelmeztetett hogy nehogy a nyakára tekeredjen.Hogy tudok én erre vigyázni???A Kisfalvi is csak nevetett rajta,azt mondta nem szabad ilyenre gondolnl.Azért nem kellett volna a védőnőnek paráztatnia....kicsit szar így...
Hogy a Márk felfogja-e?Szerintem kicsit igen,sokszor emlegeti hogy"így a kistesó,úgy a kistesó...".Naponta többször is simogatja a pocim meg ilyenek.Nem lehet tudni hogy valójában tényleg felfogja-e de talán igen.
Edinka!
Megpróbálok majd küldeni képet csak mivel építkezünk annyira nincs idő hogy lekapjon a férjem a géppel,sokszor éjjel ér haza de azért igyekszem.
Andi!
Persze emlékszem rád a másik topicból.Sajna el kell hogy keserítselek mert én végig édeset kívántam jobban mint a sósat(most is)és teljes bizonyosággal kisfiúnk lesz.De a kívételek erősítik a szabályt,nem?!
Nektek is kisfiatok lesz másodszorra is?Ti is focicsapatra gyúrtok mint mi...hi-hi!!
Na megyek mert hisztizik a kicsi fiascskám...
Sziasztok,
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Aranka!!!
Ha jól emlékszem ma vagytok 4D UhKép
Igaz kapunk majd képeket a "nagylányról"
Én nagyon kíváncsi vagyok de szerintem a többiek isKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Aranka
a Banczikhoz járok, nála szültem Danit is. Nem semmi, hogy csak 3 kg-t híztál. szegény, ennyire sokat hánytál az elején? Mondjuk az első 14 hetet én is végig hánytam, most mégis +9-10 kg-nál tartok Kép na mindegy, majd leadom!
mi direkt így terveztük, hogy 2 év legyen a gyerekek között, féltem, hogyha nagyobb, már nem tudnak jól eljátszani egymással. Persze az első év biztos nehéz lesz, de szerintem utána nagyon jó lesz. Remélem!

Panni
ezek a védőnők tuti nem komplettek...

Andi
psandi

Sziasztok!

Panni!
Ne törődj a védőnővel,nem normális.Te bízol az orvosodban,neki higgy.Bár most majd szabira megy,így én is csak 35 hetesen megyek hozzá.

Andi!Én sem törődöm nagyon azzal,hogy hízom-e.Persze nem habzsolok be mindent,de ha valamit nagyon megkívánok megeszem.Ez van.Különben is a kisfiam még szopizik!

Edinka!

Igen,ma voltam ultrahangon.Nagyon élveztem és teljesen meghatódtam.Olyan gyönyörű a kiscsaj.Bár nem nagyon akarta a pofiját megmutatni.Amikor a Gergővel voltunk,akkor ő is ugyanezt csinálta.De neki is gödröcskés álla lesz és pici hullámos szája.Olyan kis puszilgatnivaló.
Tettem fel képeket a profilba!
Na megyek megpróbálok aludni,hosszú volt a mai nap.

Sziasztok

Aranka
ari3

Ari!
Nagyon édi a babuci a képeken,jó kis húsban van.Te hova jársz 4D-re?
Nem semmi hogy össz-vissz 3 kg-ot híztál...De jó neked!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
1500 g.a Zsófi!
Gergőnek is ilyen volt és most is ilyen a pofija,pedig most 21 hónaposan alig
10 kg.
Örülök én is hogy nem híztam sokat,mert anno a lányommal 97 kg-os voltam.Na az durva volt,de sikerűlt lefogynom,úgyhogy majd most is biztosan sikerűl.
A Praxisban voltam,mindkétszer.Tetszik a környezet,ahogy hozzádállnak és mindenben tájékoztatást adnak.Az áraik is jók így 21 és most 31 hetesen is oda mentem.
Lányok jól vagytok?Ne menjetek ki ma hacsak nem muszály mert csúnya csúszós idő van!
Mi sem megyünk sétálni,mert ónos eső esik,nem kockáztatok meg még egy esést.
Sziasztok

Aranka
ari3

ArankaKép
Nagyon jól sikerültek szerintem a képek ZsófirólKép
Ügyes volt láttom akis "pofiját"
Azt hittem hogy így 31 hetesen a babák többek mint 1500gKép
Mi hétfőn megyünk uhKép
Á én nem nagyon megyek sétálni max az udvarra megyek ki,mwert félek hogy elcsúszokKép
Na megyek főzök valami ebédet

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Azt mondta a doki is,hogy tökéletes a súlya.Megnéztem a könyvben is ott a 32.héthez ír 1600 g-ot,tehát jók vagyunk.Ebédet én ma nem főztem,mert tegnap csináltam jó sok zöldborsós csírkét,abbol maradt.
Most izgulok mert a lányom ma tudja meg,hány pontot ért el a központi felvételin.Bár a matek elég nehéz volt.
Na megyek,mert Gergő lerámolja a polcot!
Szia

Aranka
ari3

Ari!
Én is a Praxisban voltam 25 hetesen,tényleg nagyon szép a környezet és maximális tájékoztatást nyújtottak.Az én kisfiamnak is egyébként ilyen volt a képen a pofija,és a Márknak is ilyen most is pedig nem kövér.Egyébként már az UH-n láttam hogy Kristófka hasonlít a Márkra,annyira jó volt ezt látni.
Edinka!Te is 4D-re mész?
Üdv,
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SziasztokKép
Panni:
Nem én csak sima 2D uh megyek előtte lesz a terheléses vércukor mérésKép
Szorítsatok , hogy minden rendben legyen!!!
Nálunk szakad a hó reggel ótaKép
Felétek?

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Felénk is szakad szakadatlan...Sajna a Márkkal most nem tudunk sokat kinnt játszani mert beteg szegénykém.Annyira folyik az orra hogy naponta többször kell porszívózni neki, amit iszonyatosan utál!!
Edinka!
Biztos minden OK lesz a vércukormérés miatt.Egyébként annyira szar az a lötty amit meg kellett inni,emlékszem.Na jó nem akarlak elriasztani,ki lehet bírni de nem fog a kedvenc italaid közé tartozni...!!!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Edina
vigyél magaddal egy citromot és csavard bele a cukros lötyibe, így kicsit hasolnít egy rosszabb fajta limihez Kép
Nekem szerencsére zsömle-tej variáció volt, azt könnyedén legyűrtem Kép

ARanka
nagyon édi a babát, annyira jól ki lehet venni a vonásait Kép

NÁlunk is egész nap esett a hó, Dani jót szánkózott az apjával, amíg ebédet főztem.

Andi
psandi

Sziasztok!
Írtam ám én tegnap jó sokat,de biztos nem kattintottam a végén és nem lett elkűldve!
Edinka!
Biztos,hogy nem lesz semmi baj,a cukros lötyit meg egy hajtásra húzd le,úgy nem olyan kellemetlen.Hogy hogy ilyen későn csinálják?Azt hiszem nekem úgy a 20.hét táján csinálták,de bizti mindenhol másképpen van.
Panni!
Nem csodálom,hogy Márk fél a porszívótól.Gergő is visított ha meglátta,amikor náthás volt.Jobbulást neki!
Andi!

Köszi a bókot,szerintem is gyönyörű a Zsófi!
Már most látszik mennyire hasonlít Gergőre.Neki is lesz gödröcske az állán és ívelt a szájacskája.

Nálunk ma nagyon csúszott, a kocsiig elmentem kapaszkodva,máshova nem.Pedig Gergőnek kellett volna a séta,de majd bepótoljuk.

Sziasztok

Aranka
ari3

SziasztokKép
Megjöttünk a kórházból,hulla vagyok reggel fél
8 tól még csak most értünk hazaKép
Aranka: Nekem nem cukros lötyit kellett innom hanem 2dl tej+1zsömleKép
(Ez volt a jobbik eset)
megvolt a 2 vérvétel utánna mentünk a Uh -ra Kép)
Amit már nagyon vártam, hisz olyan rég láttam már a picurtKép
Sulya:1413grammKép
És medence végű fekvésű?!
(Ez jó?)
De a gép most 29+4 nek "dobott" kiKép
Szerintetek számít?
Hisz ma töltöttem a 30hetet!!!!
Igaz 1 hét ide vagy oda nem nagyon számítKép
Ugyhogy minden rendben van a doki azt mondta!!
Pénteken lesz meg a tenyésztési eredményem meg a terheléses cukor is!!
Na addig még izgulhatokKép
na megyek pihizek

Kép

Kép
edinka

Lányok!!!!!!
Mi van veletek??
Hol vagytokKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Itt vagyok,csak néha olyan kevés időm van,hogy éppencsak eltudom olvasni mit írtatok!
A szülésre kíírt időpont az csak körűlbelüli időpont,nem véletlenűl mondják,hogy előtte és utána 2 héttel normális időben született a baba.
Medence fekvésű?Ezek szerint nem fejvégű,de még megfordulhat.Szokták azt tanácsolni,hogy tegyél a zsebedbe kis csörgő golyókat,ilyesmit,mert kiváncsi lesz a baba és befordul a jó irányba.De az is bevállt már ha erős fényt irányítasz a pocakod aljára és arra is kiváncsi lesz.
Szerencséd volt,hogy nem lötyit kellett innod,bár egyszer az is elmegy.Ill.lemegy.
Pénteken biztosan kiderűl,hogy minden rendben van!!!
Sziasztok

Aranka
ari3

Sziasztok!

Én ma voltam nődokinál, 30+4, és megerősítettük kisfiú-milétét Kép
Nagyon édi képet kaptunk az arcocskájáról is Kép

Edina
ahogy Ari is írta , vannak babaforgató praktikák, pl . zseblámpázás alulról, vagy négykézláb helyezkedsz, könyékre támaszkodsz, naponta 1-2x 10 percig. Azért kb a 35. hétig jó lenne, ha befordulna, bár van olyan is, hogy szülés előtt néhány órával fordul csak meg a baba

Andi
psandi

Bocsika lehet hogy hülyét kérdezek!!!
De ha nem fordul be akkor van a császár???
Érzem hogy egyfolytában helyeszkedik a drágám,
lehet hogy mostanság probálkozik?!!

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Andi!
Ugye milyen jó nézegetni ezeket a képeket?Én úgy sajnálom,hogy a lányomról nincsenek ilyen képek,de 14 éve még örültünk,ha egyáltalán ultrahangon megnézték.
Edinka!

Megfordulhat még,az én kisfiam a 32.héten fordult meg.De ha mégsem,az nem jelenti a császárt,hiszen születnek babák farral is.A doki meg tudja mondani,hogy helyzete,mérete alapján mit javasol.de ha császár lesz,az sem a világ vége,de szerintem biztos megfordul még.
Sziasztok!

Aranka
ari3

Sziasztok!

Én is becsatlakoznék, ha nem gond!
Psandi és Edinka!
Én is április 25-re vagyok kiírva. A Jánosban fogok szülni, már nyomom az előkészítőket és minden alkalommal rettegés tör rám (kedd esténként vannak a "szeánszok"), hogy én semmit sem tudok semmiről. Ebből egyértelműen következik, hogy az első babánkat várjuk, aki kislány lesz -ha minden igaz- és Barbarának fogják hívni. Ha kisfiúvá alakulna véletlenül, akkor Patriknak....
Edinkához hasonlóan az én pocaknyűvőm is farossá küzdötte magát a jó kis fejenálló pozícióból, ami a kezdetektől örömmel töltött el, tehát a mai állás szerint izgulnom nekem is van miért, mert én sem nagyon szeretnék császárral szülni. Remélem a következő UH-n újra fejjel lefelé látom ŐT.
Azt hallottam, a hastánc, vagy a csípőkörzés is segít ebben a műveletben a babáknak, úgyhogy hajrá, lejtsünk egyet apunak....
Andi
andiska

Sziasztok!

Üdvözöllek Andi a köreinkben.Gratula a pocaklakóhoz!!!Szép neveket választottatok.
Engem is elért a bálna sors,leginkább akkor ha mélyebb helyről,mondjuk fotelből vagy ágyról kell felállni.Ez már nehézkes,és csak nevetni tudok magamon.
Buzdítsátok a babákat a fejenállásra,bár engem is megijeszett kissé Zsófi,mert egyik nap úgy elkezdett feszíteni,hogy azt hittem megfordult.De szerintem nem ,mert még mindig felül rugdos.
Hol vagytok kismamák?
Sziasztok

Aranka
ari3

Sziasztok!
Nem tudtam jönni mert suli,építkezés stb...
Képzeljétek még nekem se fordult be a baba,úgy látszik ez most a divat....hi-hi!
Én is csak reménykedni tudok hogy az előttünk álló 7-8 hét alatt befordul.Nem is hallottam ezekről a praktikákról amiket írtatok,ki fogom próbálni.
Ari!
Nagyon találó ez a bálnaefektus amit írtál,néha tényleg én is annak érzem magam.
Andi!
Akkor mostmár hárman vagyunk kiírva ápr.25-re,ez tök jó!!
Amúgy képzeljétek én már múlt héten megjártam a kórházat mert vérezgettem és elég sok méhösszehúzódásom van.Benn akartak tartani,de megígértem a szígorú fekvést egy hétig és utána is csak szép fokozatosan visszaállni.Csak az a baj hogy egy 2 és fél éves gyerek mellett és egy építkezés,költözés mellett elég nehéz kivitelezni a sok pihenést.Remélem azért nem lesz baj belőle és minnél tovább kihúzza benn a babuci a pocakban.
Sziasztok,mindenkinek jó pocakosodást!!!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SziasztokKép
Egy kicsit el voltam tünve és el is leszek egy darabigKép
Egy gyors helyzet:A terheléses vércukrom jó lettKép
A tenyésztésem isKép(nincs baci)
Tegnapi uh szerint már nem 100% hogy lányunk leszKép
Másfél hete a pici 1413g volt, de már a tegnapi uh 1900g voltKép
Hú, meg is lepődtem hogy mennyit nőtt,hízottKép
De még mindig medence fekvésűKép
Kicsit feszült vagyok, pénteken férhez megyek , arram készülődünk.
Utánna szoba festés, parkettázás, de én már nem birom úgy mint régKép
Hamar kifáradokKép
tegnap is mire megfőztem az ebédet hulla voltam de utánna a uh fel dobottKép
Nektek is legközelebb csak a 36 héten lesz uh?
Utánna meg hetente CTG?
Vagy csak nálunk van így?
Na megyek puszi
nagyon vigyázzatok megatokra
Edina és a picúrKép

Kép

Kép
edinka

Hello!
Edina!
Én jövő héten megyek Uh-ra és utána nekem is csk a 36.héten lesz legközelebb, és utána hetente CTG ahogy írtad.
Én is rohadt fáradt leszek egyből,meg tudlak érteni.Érdekes egyébként hogy most nem kislányt láttak nálatok?!Fiú névre készűltetek?Gondolom azért nem bánkódtok csak meglepődtetek,nem?!
Sok boldogságot az esküvőhöz!!!

Lehet hogy egy darabig én se leszek mert szombaton költözködünk az új házunkba és ott egyenlőre nincs net.Én is csak azt kívánom mindenkinek hogy vigyázzatok magatokra és a babócákra!!!
Sziasztok,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátokKép Mindjárt lenne egy kérdésem is: az utóbbi egy hétben rengeteget görcsöl a hasam+fáj a derekam, olyan mensi szerű fájdalmaim vannak. Volt, hogy görcsölt, aztán napokig nem, az utóbbi néhány napban viszont naponta többször is. Nektek is van ilyen? Ja, most vagyok a 35. héten, április 4-re vagyok kiírva. És kislányunk lesz (első baba) Luca lesz a neve.
Sziasztok, Marqueza

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Most én sem voltam pár napig, amikor ráértem volna, nem működött a babanet Kép

Marqueza
üdv Kép szerintem ezek már jóslófájások . Szedsz Mg-ot?

Edinka
gratulálok esküvőtök alkalmából Kép lesz nagy buli is vagy csak úgy lájtosan?

Panny
és Te hogy vagy? Láttam írtál a vérezgetős topicba Kép

Mi jól vagyunk, Levi olykor mintha a hasamon keresztül akarna kijönni, de nagyon bírom Kép

Andi
psandi

Szia Andi!Kép
Nem szedek Mg-t, ezek szerint az enyhítené. Mármint a jóslófájásokat. Lehet, hogy Te tapasztaltabb vagy nálam, az erősödő ill. egyre gyakoribb jóslófájások jelenthetik azt, hogy nemsokára megindul a szülés?! Vagy ezt egész a 40. hétig fogom érezni? Nem korai ez még így a 35. hét vége felé? Lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de ez lesz az első babánk.KépFélek, nehogy koraszülött legyen.
üdv, M.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza
hát van, aki hetekig jósolgat és simán kihúzza a 40. hétig. (előző terhességemnél kb az utolsó 3 hétben szinte naponta éreztem eténként néhány órán keresztük 20 percenként a keményedéseket, mégis túlhordtam Danit 1 héttel) Azért is javasolják a Mg-ot, mert az lazítja a méhet, csökkenti a keményedéseket, görcsöket, viszont a betöltött 36. hét után már nem kell szedni, akkor már végülis nem számít koraszülésnek. Esetleg próbáld ki, ártani nem árt. Én most a Béres Magnézium B6-ot szedem, napi egyet, szedtem a sima Magne-B6-ot, de abból kellett vagy napi 4, hogy használjon.
EGyébként nem koraiak a jóslók ennyi idős terhesen, már készül a méhed a szülésre, a méhösszehúzódások egyre lejjebb és lejjebb préselik a babát, míg végül beilleszkedik a feje a szülőcsatornába Kép

Andi
psandi

Andi,
köszi a felvilágosítást!!!Kép

Marqueza

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket,majd este jövök,csak nincs sok időm!!!

Aranka
ari3

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Marqueza!Üdvözöllek a csapatban,Ne aggódj a jóslófájások miatt,a Mg tényleg segíthet,de a dokidnak említsd meg.Ártani nem árt ha tud róla.

Edinka!Sok boldogságot az esküvőd alkalmából.Minden jót nektek.Azért vigyázz magadra,már ne terheld le a szervezeted nagyon.

Andi!
Zsófi nekem is többször eljátsza ezt a kijövök a hasadon dolgot.A gyerkőceim nagyon bírják,amikor kidudorodik hol a lába,hol a posija.Úgy érzem szétfeszít,de ettől jó.

Egy kicsit megijesztett engem is Zsófi,mert kezdtek a jóslófájásaim szép szabályos fájássá alakulni.De azután abbahagyta.
Vigyázzatok magatokra!!!
Sziasztok

Aranka
ari3

SziasztokKép

Köszönjük a sok jókívánságokat!!!!
Tettem fel pár képet az albumomba az esküvőről!!!

Panni: Azért van tartalék fiú neveink isKép))
(Biztos ami biztos,alapon)

Na, csütörtökög pihenek utánna neki állunk a szoba
festésnekKép)
Beállitjuk már a kiságyat isKép)
HurrrráKép))))
Utánna mehetek szülni!!!!

Hol vagytok???????

Aranka:Még egyben vagy ???
Korai lenne még a szülés

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Elég kihaltnak tűnik ez a topicKép. Egy másik topicból vettem az ötlete, csináltam én is egy táblázatot...

Ari3

marq
Kép
Kép
marqueza

Egy kicsit bénára sikerült a táblázat, bocsi, csak most vettem észre, hogy elküldtem-
M.

marq
Kép
Kép
marqueza

jó ötlet a táblázat, próbáltam csinálni egyet excelben, de nem tudom beszúrni Kép
na majd még próbálkozom
psandi

Sziasztok!
Jó ötlet volt a táblázat!!!Én április 15-re vagyok kiírva.
Edinka!Nagyon szépek vagytok és látszik,hogy boldogok.A férjed is biztosan nagyon várja a kicsit.
Marqueza!
Te kezdesz?Vigyázz magadra ,nemsokára találkoztok!!!
Zsófi nagyon aktív,úgy feszít néha,hogy attól félek megfordult.De szerdán megyek orvoshoz,majd kiderűl mit ügyködik.Néha kinyomja a lábát oldalt,úgy hogy érezni lehet,hogy az a lábacskája.

Na megyek varrni,mert készítek egy pelenkatartót és egy játéktárolót,de erre csak ilyenkor van időm,amikor a kisfiam elalszik.Én meg úgysem tudok mostanában,tehát elfoglalom magam.
Sziasztok

Aranka
ari3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?