Sziasztok!
Én, visszaszámolva kb 2 hetes terhes lehettem,,amikor este lefekvés előtt megittam 2 dc színtiszta tejszint,ami aztán ahogy be úgy ki is jött. Azelőtt semmi bajom nem volt tőle. aztán az elkövetkezendő napokban,gyomorégés,és émelygés,mintha gyomor rontásom lett volna. Először azt gondoltam,biztosan a tejszín miatt. De miután tudtam,hogy a drága férjem babát szeretne,és nem védekeztünk,ezért sanszosnak éreztem,így vettem egy tesztet,és lám ott volt Dominik
Ezek után,és ezt most EDINKA neked is írom,a várt időpontra elkezdtem menstruálni,igaz nem olyan erősen,de hosszan,és ez így ment majdnem 4 hóapig. Menstruáció rendes időre,és köztes vérzések,minden "színpompában", barna folyás,élénk piros
Ilyesztgetett rendesen,de hál istennek minden rendben,és másfél éve nyüstöljük egymást
De még 2 sztorit ismerek,az egyik kifejezetten érdekes. Az anyósommal esett meg. Ő is kis pár hetes terhes volt semmi jele nem volt a terhességének,amikor is elájult elöntötte a vér. Rögtön kórház,ott azt mondták elment a baba,szépen rendbetették,majd távozhatott. Anyósom hazajött,a vérzés 1 hét múlva elállt,de ő tudta,hogy terhes. Azt mondja ő sem érti miért,de érezte,pedíg semmi jele nem volt,sőt ugye azt mondták elvetéllt. Ezután elment a saját nőgyógyászához. Elmesélte neki,hogy mi történt,és hogy ő tudja,hogy terhes,és lám tényleg az volt,és ebből lett a sógornőm
A másik,az egyik ismerősöm,akinek színtén pár hetesen,sem a teszt,sem a nőgyógyásza nem állapította meg a terhességet,de miután neki ez a 2. baba,ezért ő válltig állította,hogy az. És tényleg 4-5 hetesen beigazolódott.
Tehát tényleg kell valami ösztön szerű érzésnek lennie,ha ez már annyi nőnél megmutatkozott