@latkafr:
Szia! Keress rá Lázár Erika doktornőre, itt is : http://www.ismertorvos.hu/erika-lazar/nogyogyasz-szulesz-nogyogyasz/budapest
és sok más oldalon találsz róla infót.
..."meggyőződésem, hogy a ma Magyarországon élő kb. 300ezer meddő házasság egyharmada fél éven belül babát várna, ha minden egyéb beavatkozás előtt először laktobacillus vakcinával oltatná be magát a pár. Csak annak eredménytelensége esetén, az oltás után 4-6 hónappal, illetve rendszertelen menstruáció esetén az oltás után közvetlenül jelentkezne további vizsgálatokra, kezelésekre. Szintén meggyőződésem, hogy ilyen előkészület után a drága beavatkozások is eredményesebbek lennének!"
Azt érdemes tudnod, hogy a nőgyógyász egy része támogatja ezt a módszert de sokan nem, Az is fontos infó, hogy jelenleg nem beszerhető egyik gyógyszer sem, jövő január-februárban lesz elérhető a
Gynatren, ezt Németországból hozzák be, az Európa patika (a Keletinél van) és kb 150 ezer forint az ára. Nem tudom, hogy csodagyógymód vagy placebó, sokan dícsérik. Mivel engem oda-vissza kivizsgáltak már és nem találják a vetéléseim okát, a neten kutatgatva találtam rá erre a megoldásra. De ilyen helyzetben, amiben én vagyok az ember már mindent kipróbál, kívánom, hogy ne juss el eddig. Sok sikert a babához!