Sziasztok!
Ha nem bánjátok, néha benézek hozzátok
A sztorim röviden: 2 éve próbálkozunk, ismeretlen eredetű meddőség a diagnózis, júniusban volt inszemünk, és 1 hete laparom, diagnosztikus céllal, de nem találtak semmit. Így valószínűleg továbbra is inszemezünk.
Nekem nem meddőségi központban, hanem a helyi kórházban csinálták az inszemet, és meg kell mondjam, nagyon profin.
Nem volt stimu, mivel van spontán peteérésem. UH-s tüszőkövetés volt, majd tüszőrepesztőt kaptam, az inszem napján megint UH. Az inszemet két egymást követő nap is megcsinálták, állítólag így nagyobb az esély, és mivel 1 ciklusban csinálták a TB szerint 1 inszemnek számít. Az inszem után Utrot szedtem. Így tulajdonképpen csak a tüszőrepesztőért (Pregnyl - 4200 FT kb), meg az Utrogestanért kellett fizetnem. Azt hiszem ennél olcsóbban nem igen lehetett megúszni. Igaz, nem sikerült, de ennek ezer oka lehet. Én bízom a további inszemekben, és hogy még idén babás leszek!
Szilva: Te tudod, hogy én csodálkoztam anno, hogy nem lesz átjárhatóságid, hiszen a HSG egy végtelenül egyszerű beavatkozás. De szerintem ne agyalj ezen, csinálj mindent úgy, ahogy a dokid mond. Feltéve persze, ha nem akarsz dokit váltani
Kicsimálna: jó, hogy ilyen optimista vagy
Tuti sikerülni fog!
És persze hajrá a többieknek is!!!
Üdv