Sziasztok!
Holnap megyek uh-ra, remélem mindent rendben találnak, és akkor majd lehet elhiszem, hogy sikerült. Mert egyelőre olyan, mintha valaki mással történt volna az egész.
Ráadásul semmilyen tünetem nincs. Közben sem éreztem magam másként, mint az előző alkalmakkor.
Hogy mi volt más? Nem tudom. A ffebruári lombikunk után rendeltem a páromnak Man's Creamet (progi krém) és ezzel kente magát. Állítólag javítja a spermaképet. Olyanok ajánlották többen is, akiknek ezután jött össze a baba, és hát úgy tűnik lehet benne valami. De az is lehet, hogy az segített, hogy az előző ciklus 21.cn-án valamint a leszívás után 2 nappal, kaptam embriótáptalajos méhöblítést. 3 petesejtet szívtak le, mert kiderült, hogy csak a bal petefészkemhez férnek hozzá, a jobb valószínűleg megint a méhemhez van nőve és csak úgy érnék el, ha a méhfalat is átszúrnák. 3 petesejtből mindhárom megtermékenyült és a doki úgy döntött elviszik őket blasztóig, így 2 blasztocisztát kaptam vissza (ebben nem vagyok 100% biztos, mert a műtőben még 3 embrikéről volt szó, de a doki után 2-t írt a a papírra...de nem is ez a lényeg). 5 nappal a beültetés után mennem kellett magnézium infúzióra, majd rá 3 nappal megint. Ekkor voltam a beülti utáni 8. napon. Eddig a tesztjeim halványodtak, már kezdtem lemondani erről a lombikról is. Mindenesetre a Kaáliban kérdeztem a csajokat, hogy nem nézünk e a progi mellett hcg-t is. Azt mondták, hogy nem szoktak, csak legkorábban a beülti utáni 9. napon, de azért megkérdezik. És végül kiderült, hogy 76 volt akkor a hcg-m. (Aznap volt a 8. házassági évfordulónk, egyben a babaprojektünk kezdetének 8. éve). Rá 3 napra volt a 277,8-as eredményem., amire a dokim azt mondta, hogy terhes vagyok.
Azóta is tesztelek, mert tényleg semmi tünetem nincs, és mindig izgulok, hogy vajon kétcsíkos e még, de eddig az.